< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 13 Temmuz 2024; 22:50:36 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bana da geldi aidat ücreti ama %50 iade ettiler |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Düz kart 9 yapar, HB olan 12 taksit yapar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam 10 bin üzerine taksit yapılıyor. En ucuz kitap, kalem veya silgi gibi ürünlerden bir tane ekleyip 9 taksitle alabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hayır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu bir şehir efsanesi herhalde. Çünkü Aralık'ta aldığım karta Haziran'da aidat yansıtıldı 666 TL < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok şehir efsanesi değil. Müşteri hizmetlerinden talep ettiğinizde ayarlıyorlardı. Herkese açık bir durum değildi. |
Aidat ortalama 6. ayda yansıyor. Nasıl 90 günü geçmiş olabilir? Bu kart zaten Aralık'ta çıkmadı mı? Aidatı 3.ayda mı yansıttılar yoksa? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim 4 yıllık Eko kartım da var. Aralık'ta da bunu almıştım 2. kart olarak. Şimdi arasam MH'yi, alabiliyorum yansıtılan aidatın tamamını? Yoksa belli oranını mı veriyorlar? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |