Hepsiburada premium worldcard istemiştim. Dün kart geldi. Bugün kartı aktifleştirme fırsatım oldu. Kartın 5.000₺ limiti olduğunu gördüm. Hemen müşteri hizmetlerini arayıp limit yükseltme talebinde bulundum ama sınır koymadım. Olabilecek en yüksek limiti istedim. Bu 6.000₺ de olur 200.000₺ de olurdu. Talebim kayıt altına aldındıktan bir süre sonra SMS geldi. SMS'de "bankamız kredi ve tahsis politikaları ile risk skorları değerlendirmesi neticesinde olumlu yanıt verilememiştir" cevabı vardı. Memur olmasam, daha geçen ay 200.000₺ limiti olan kredi kartım olmasa (hepsiburada worldcard'da limit yükseltebilmek için diğer kredi kartımın limitini 50.000₺'ye düşürmüştüm) anlarım da; bana 5.000₺ limitli kart verip, kartı tamamen kullanışsız hale getiren Yapı Kredi tüm öfke, kin ve nefretimi başarıyla kazandı. Bir de 8 yıllık müşterileriymişim. Demek ki zamanında kullandığım kartı ve hesabımı iptal ettiğim halde müşteri kaydım duruyormuş. En kısa zamanda Yapı Kredi şubesine gidip müşteri kaydımı tamamen sildireceğim. Tüm bunların üzerine derhal kredi kartını iptal ettirdim. |
hepsiburada premium worldcard kredi kartı - Ana konu (22. sayfa)
-
-
YKB ve İş Bankası limit artırmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar
hiç bir bankada düzgün bir taksit politikası yok herkes işine geldiği gibi taksitlendirme yapıyor.
ykb hb kartı daha önceden olan 12 taksit olayını 10000 tl ve üzerine çıkardı,
satıcıyı sadece hepsiburada olarak değiştirdi,
daha önceden world card'ı olanlara aidat yok dendi sonra aidat yansıtıldı arayanlara da %50 si iade edildi.
ykb kadar müşterisini yoran başka bir banka yoktur.
-
Bana defalarca mesaj gelmişti arttırmak için onay verin vs, yeterli diye arttırmamıştım. Daha sonra lazım oldu kabul ettim kendi mesajlarına onay vererek ve kabul edemiyoruz deyip yükseltmediler :))
Bu böyle birkaç kez devam etti, en sonunda bir ara fark etmeden limiti aşmışım ve bir alış veriş sırasında gelen mesaja ok dedim ve limit arttı, daha sonra kendileri 1 hafta arayla iki kez tekrar arttırdı ve limit 3'e katladı.
Acaba kart limitini aşmak mı gerekiyor diye düşünüyorum.
Bu arada çok eski kullanıcıyım ve kart limitini sonuna kadar kullanıp her ay tamamını öderim..
-
bankalar dürüst borcuna sadık zamanında hatta önceden tamamını ödeyen müşteriyi sevmez.
velhasıl kelam bankalara iyi müşteri olmayın bakın o zaman kredi limitinizde kart limitinizde nasıl artıyor görün o zaman.
-
Arkadaşlar 6 ay önce hbworldcard aldım. Hiç kullanılmadı. 1000/500 verir mi acaba. Kart ücreti 6 ay sonra alınır demişlerdi. Harcama yapıldığı andan itibaren 6 ay mı. Kart basildiktan sonra 6 ay mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aidat yansıyanlar aidatı geri alabildiler mi?
-
Arkdaşlar eko ya bağlı worlcard a aidat ödemiyorum. aynı şekilde olup bu karta aidat ödememe durumu olabilirmi. Bu şekilde kullanan varmı ?
-
Bitti o iş artık..eskiden oluyordu..
Kullanan arkadaşlar memnun musunuz ? Axess kapatıp almaya gerek var mı
World Eko karta bağlı Adios karta yıllardır aidat ödemiyorum.
HB Premium World kart da aldım.
Hem aidat ödemiyorum hem de HB Premium 1 yıl boyunca bedava.
-
Bi yerde okumuştum eko ve ekoya bağlı wolrdcard kullanan birine yenilerde aidat çıkarmışlar, veo kampanyanın bittiğini söyleyip 6 ay kullanım sözü ile iade etmişler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
doğru olabilir, ben sadece kendi yaşadığım durumu aktardım.
ilk önce eko kartı çıkarttım. sonra eko karta bağlı ek kart istedim.
sonrasında ek kartın statüsünü adios olarak değiştirttim.
fakat HB premium world kartı sadece başvuru yaparak aldım.
kaç ay oldu anımsamıyorum ama henüz yansıyan bir aidat olmadı.
-
limit nasıl aşıyor , İnternet paketi mi bu ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 9 Ağustos 2024; 23:26:17 >
Siz farkında olmadan aşıyor, diyelim ki 500 TL limitiniz kalmışken 600 TL’ye onay veriyor..
Ama üst üste vermez onayı ve hemen kapatmadığınız takdirde hesap özetinizde limit aşım ücreti diye bir parayı da görürsünüz…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl artırmaz. İş'i bilmem ama Yapı Kredi güzel güzel artırıyor.
Alakası yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
:)
arkadaşlar taksit durumunu araştırırken bilgisayarda 12 taksit seçeneği olduğunu gördüm.. yakın zamanda 12 taksitle ürün alabilen oldu mu. önceki mesajda satıcısı hb olan ve 10.000 TL üstü alışverişte 12 taksit olduğu yazmış.
Casper Excalibur satıcısından denedim peşine 12 taksit yapıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X