Şimdi Ara

Hepsiburada s10e 4190 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung Galaxy S10e 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s10e-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000HBV70

Edit: 5800 TL'den alan arkadaşlar vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2E449A54C -- 20 Haziran 2019; 18:22:42 >

• Çok mu hoşuna gitti yüksek fiyattan alanlar olduğu için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

Çok mu hoşuna gitti yüksek fiyattan alanlar olduğu için
    Evet çok hoşuma gitti aynı telefonu 3-4 ay sonra 1600 tl daha ucuza alabiliyoruz. Senin çok mu zoruna gitti yüksek fiyattan aldığın için?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 20 Haziran 2019; 19:59:43 >
  • Ön kamera önde birşey gibi. Hiç mi etkilenmiyorsunuz?

• Samsung servisine işi düşen bilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

Evet çok hoşuma gitti aynı telefonu 3-4 ay sonra 1600 tl daha ucuza alabiliyoruz. Senin çok mu zoruna gitti yüksek fiyattan aldığın için?

Alıntıları Göster
    Ben note fe kullanıyorum.
    Senin yaş kaç 16 falanmı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    14064 TL Media Mrkt Çeki
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu telefon bu fiyata alınır mı? Bir tek buna cevap verilmemiş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

Ben note fe kullanıyorum.
    Senin yaş kaç 16 falanmı.

Alıntıları Göster
    boş atışma yapmayın
    samsung alanların kaderi bu. onlar da ders alsın bir zahmet. samsung modeli almak için en az 6 ay beklemek gerek
    gerçi bu telefon , bir 6 ay sonra da 3000leri görebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

Samsung servisine işi düşen bilir...
    S10 bozuldu anakart komple gitti 100.000 telefonda olan şanş bana geldi.Gittim emaar'a dedim 1 saatte onarım istiyorum daha bununla ilgili reklam filmi çektiniz yok bakılması lazım vs vs iyi tamam dedim bana yedek cihaz verin o zaman.Dediler yok peki dedim göztepede var mı yok o zaman dedim sizin böyle bir hizmetiniz yok.Sammy Tr'yi arayın vs vs neyse aradım emaar'la sammy tr müşteri hizmetlerini birbirine düşürdüm :D
    Bana gün vermediler cihazımla ilgili 1 saat'te tamir reklam filminiz var bunu yerine getirin yada cihaz verin bugün bu sorunu öyle yada böyle çözeceksiniz dedim daha sonra emaar'a uyarı çektiler.Arka taraftan biri geldi cihazı aldı anakart baktı ilkten yok der gibi oldular ağızlarını açamadan ağızlarının payını verdim orada showroom var 100'e yakın telefon onun bir tanesini alıyorsunuz söküyorsunuz daha sonra benim telefonuma takıyorsunuz gibisinden sonra birden 1 tane anakart bulundu gittiler aldılar. 25-30 dk içinde batarya+arka kapak+anakart komple değişti.Su testi istedim mağlum içi açıldı yaptılar çıktısını falan verdiler.Cihazım 2.5 aylıktı normalde 1 aylık cihazlara direk değişim veriyormuş benim cihazdada kozmetik vs hasar olmadığı için birde batarya'yı değişcez diyince onarımı kabul ettim yani değişim zorlasam alırdım fakat hiçbir işime yaramayacaktı değişim sadece kendimi yoracaktım boş yere kozmetik sorunu olsaydı direk değişim isterdim.

Kısacası bir sorun olunca gidin emaar yada göztepe samsung deneyim mağazası biraz ısrar biraz sert dil şeklinde sorununuzu 1 günde halledersiniz.Kararlı olun istediğinizi yaptırın yaptırana kadar mağazadan ayrılmayın.

S10 konusundada fiyat yorumu yapılmış 6 ay vs beklenmeli diye Düz S10'u 4500-4600 seviyesine almıştım ilk çıktığı günlerde ön şiparişle Samsung Türkiye ön şiparişçilere,heyecanlı tüketicilere kıyağını geçti merak etmeyin siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 21 Haziran 2019; 11:50:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.