< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iqwert -- 26 Ekim 2019; 2:46:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iqwert -- 26 Ekim 2019; 2:46:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olayı ben size tarif edeyim. İki farklı zamanda yapılan ikinci ürüne yüzde 50 indirimi farklı kampanyalar olarak gözüküyor ve ikiside aktif olmuş. Reklâm falan diyerek vicdanını rahatlatan arkadaşlar kasmayın boşuna. Ortada bir hata olduğu belli. Alırsın almazsın o sana kalmış bir şey ama sonra sağda solda dürüstlük vs konuşmayacaksınız. A kişisi çaldı diye küfür etmeyeceksiniz sürekli. İmkânı vardı çalmış demekki sizin dürüstlüğünüz(?) imkanınız olmadığı için, mecburiyetten dürüst gözüküyorsunuz.
Edit: Ben ve benim gibilere hala laf atan adamlar var. Ben sepet yaptım ve gördüm eğer sizde biraz dikkat etseydiniz sepette hatalı bir kampanya olduğu bariz gözüküyordu. Yani yetişemedim bok atayım değil olay İnsan oğlu öldürdüğü adam için bile vicdanını rahatlatacak sebepler bulabiliyorken bu olay için hiç zorlanmaz |
Bana pek etik gelmedi o yüzden alım yapmadım sonuçta böyle bi açıktan bi haberler haksızmıyım acaba 🤔
|
Açığı bile bile almak.
ölücülük bu değil! |
Namaz ve sistemsel hatayı fırsata çevirmek... 3 aileye 1 yıl yetecek namazı kılmayı da unutmayın!.. Şimdi hepsiburadanın hakkına girdiğiniz için o deterjanlardan hayır gelmeyecek ve tüm çamaşırlarınız deforme olacak.
|
Ben olayın açık olduğunu düşünmüyorum. Bu ölçekte kurumsal bir firma olacaksınız ve böyle bir kampanyada yanlışlık yapacaksınız ve bunu 9 saatten fazla farketmeyecek ve düzeltmeyeceksiniz arayıp sistem hatası olduysa siparişimi iptal edin diyene hata yok siparişinizi göndereceğiz diyeceksiniz. Ama firma dışından birileri bu açık diye iddia edecek. ilginç. Alan arkadaşlara hayırlı olsun
|
Kendinizi kandırma konusunda doktora ve 3 adet tez yazdığınızı düşünüyorum
|
Burası ahlak dersi verme yeri değil hocam , işine gelmiyorsa veya için el vermiyorsa görmezden geleceksin çıkacaksın.. Kimseye laf söylemeye hakkın yok.. Eğer bir hata varsa iptal olur zaten , boşuna duyar kasmaya gerek yok..
|
Seni yargılayan yok seçimini yapmışsın keyfine bak. İnsanlar öldürdüğü adam için bile vicdanını rahatlatacak sebepler bulabiliyor iken bu olay için mi bulamayacak?
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|