Şimdi Ara

Hepsiburada Şehir bisikleti 255tl +5 tl kargo (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
13
Favori
9.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, aynı kendimi gördüm sizde :) Hem ben hem çocuğum aynı kilodayız. Arka koltuk bakıyorum ben de. Mümkünse foto veya tavsiye alabilir miyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklete ekstra büyük indirim gelmiş, 313 lira olmuş. Ağam bizle dalga geçiy...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

quote:

Orijinalden alıntı: nigthcall

Arkadaslar ben de aldım, 2 günde geldi. Ancak tam bir gerizekalı işi olarak, ambalajlamadan, straforla kutuyu desteklemeden, tabiri caizse bim poşeti gibi kutuda gondermisler.

Kutu bu geldi paramparça olmus. Her yanında cizikler vardi bisikletin. Hatta camurlugunda göçük vardi.

Değişim istedim. Bu sefer straforla 0 göndermelerini söyledim.

Inşallah olur çünkü bisiklet çok güzel. Rengi, vites sistemi, retro tasarımı..

Anlayamazsiniz...

Başka bisiklet alin diyenlere de kulak asmayin.. Bu fiyata Umit in vitessiz 30 kiloluk dede bisikletlerini, arka mahalle bisikletcilerinden alirsiniz ancak..

Bunun, ön dişli, yani orta göbekteki tek galiba, o yüzden mi 7 vites deniyor?

Eğer tek ise hem hızlanıren, hem rampada sıkıntı!

Hem hızlanma hem rampada sıkıntı derken ?

Herkes ne çok bilmiş arkadaş bilip bilmeden yorum yapıyor.Millet 250 liraya bisiklet bulmuş arkadaşlar beğenmiyor.

Yani biraz hızlanmak gerekirse ayaklar fıldır fıldır dönecek, rampa çıkarken de nefes nefese kalınacak.

Çok bilmiş değilim sadece uzun yıllar bisiklet kullanıcısıyım!

• selamivural kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey olmaz abartmayın.

Bende uzun yıllardır bisiklet kullanıcısıyım.
  • Evet neticede eskisi gibi tek dişlili fixed bike değil bu ürün ama öyle yokuş performansı beklemeyin.Genelde şehir içi düz yol olduğundan gayet güzel binersiniz. Zaten iyi bisikletlerle aşırı dik yokuş çıkan arkadaşların bisikletlerini bizim normal yürüyerek çıktığımız hızlardan biraz daha hızlı kullandığını düşünürsek (yarış bisikleti değil normal mtb yada şehir bisikleti gibi düşünün) elinizle ittire ittire çıkarsınız yokuşu sorun olmaz. Bu paraya boş kadro alamazsınız bence, alın binin , yaptığınız spor yanınıza kar kalsın. Spor salonuna bile ne paralar veriyor insanlar.
  • Bisikleti aldık arabada taşımak içinde şunu aldım kargo geciktiği için dün telefon açtım burada arkadaş demişti 15 tl çek verdiler bu çeki kullanarak aldım yorumlar fena değil zaten kısa mesafe çocuk bisikleti ve bu bisikleti taşımak için aldım.

www.hepsiburada.com
    ACS Bisiklet Taşıyıcı (2 Bisiklet Taşıma Kapasiteli) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/acs-bisiklet-tasiyici-2-bisiklet-tasima-kapasiteli-p-OTACS002

• seas79 kullanıcısına yanıt
    Bir arkadas icin siparis vermistik . Gayet memnun. F/p olarak cok iyi

• seas79 kullanıcısına yanıt
    3 ağustos öğlen vakti aldım hala kargo yapılacak listesine eklendi diyor. Bunun normalde ne kadar sürede ulaşması gerekiyor

Ayrıca tam bunu aldım ve akşamına world karttan 150 tl yukarı taksitli işleme 10 tl world puan dedi ve bende mesaj attım ama alışveriş mesajdan önceydi. Acaba sayılır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenolog -- 5 Ağustos 2016; 15:11:17 >
  • Tertemiz geldi, yarin kurulumunu yaptiracagim. Cok tesekkurler haber veren arkadasa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

Bu bisikleti iki senedir kullaniyorum ,birde arkada cocuk tasiyorum . 92 kg ben 23 kg cocuk bazanda öne alisveris sepetleri vs bagliyoruz. İki senedir lastik inmedi . Super kaliteli bir bisiklet demiyorum ama 255 e mıncıklanmayın alın 😊 (tutamadim kendimi en sonunda )

Bende 3,5 yaşında kızımı taşımak istiyorum arkada bazı zamanlar. Nasıl bir sistem taktınız ? Nereden aldınız ve mümkünse bana resim atabilir misiniz rica etsem. İsterse telefon numaramı atayım whatsapptan atın veya nasıl isterseniz öyle yapalım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nigthcall

Arkadaslar ben de aldım, 2 günde geldi. Ancak tam bir gerizekalı işi olarak, ambalajlamadan, straforla kutuyu desteklemeden, tabiri caizse bim poşeti gibi kutuda gondermisler.

Kutu bu geldi paramparça olmus. Her yanında cizikler vardi bisikletin. Hatta camurlugunda göçük vardi.

Değişim istedim. Bu sefer straforla 0 göndermelerini söyledim.

Inşallah olur çünkü bisiklet çok güzel. Rengi, vites sistemi, retro tasarımı..

Anlayamazsiniz...

Başka bisiklet alin diyenlere de kulak asmayin.. Bu fiyata Umit in vitessiz 30 kiloluk dede bisikletlerini, arka mahalle bisikletcilerinden alirsiniz ancak..

Bunun, ön dişli, yani orta göbekteki tek galiba, o yüzden mi 7 vites deniyor?

Eğer tek ise hem hızlanıren, hem rampada sıkıntı!

Hem hızlanma hem rampada sıkıntı derken ?

Herkes ne çok bilmiş arkadaş bilip bilmeden yorum yapıyor.Millet 250 liraya bisiklet bulmuş arkadaşlar beğenmiyor.

Yani biraz hızlanmak gerekirse ayaklar fıldır fıldır dönecek, rampa çıkarken de nefes nefese kalınacak.

Çok bilmiş değilim sadece uzun yıllar bisiklet kullanıcısıyım!

Yani yokuş cikarkende ayaklar fildir fildir dönsün diyorsunuz . Ben arkamda cocukla ne yokuslar ciktim bu göbekle ve cocukla .üstelik uzun yillar bisiklet sürücüsünü birakin haftada bir cocuk bogazima yapişmasa binesim yok ama cocuk sportmen yapacak birşey yok 😂 tabletim imla icin özür diler ..

edit :arkadaşlar resim eklemeyi beceremedim mobilden yüklüyor ama gitmiyor .. decathlonda gördüm gecenlerde bolca vardı bu koltuklardan ama fiyatlarına bakmak aklıma gelmedi.100-150 tl arasıdır diye tahmin ediyorum max 25 kg dur dikkat ..kaskları takalım ..

edit 2: bende hepsiburada dan almıştım 2 sene önce .kargo direk fabrikadan oldugu için biraz gecikmeli sabreden derviş. birde ufak yamuktur ciziktir nazarlıktır iyidir benimde camurluk yamuktu halada yamuk bisiklet düz yeter , allah daha kötü yamuklardan korusun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 5 Ağustos 2016; 16:53:19 >

• fenolog kullanıcısına yanıt
    bakirkoybisiklett kullanıcısına yanıt
    Hocam bende aynı saatlerde sipariş vermiştim biraz önce sms geldi kargoya verilmiştir takip no şu diye yalnız kargo teslim pazartesi diye gözüküyor yarın şubeyi arayacağım arabayla gidip alacağım.

@bakirkoybisiklett saol hocam umarım bende memnun kalırım.

• Arkadaşlar, iki gün içinde gelmeyince şikayet oluşturdum, üçüncü gün elime ulaştı.

TEBRİKLER :
    1- HEPSİBURADA: Ürün çok temiz, fiyatı çok ucuz,
    2- KONUYU AÇAN ARKADAŞ

ŞİKAYETLER :
    1- YURTİÇİ KARGO : Evimin önünde bir cadde var, kargocu diyor ki, "ben yolun karşısındayım, sizin orası bizim bölgemiz değil, gel kendin al, yoksa önce merkeze gider, sonra diğer şubeye. İki üç gün sürer," Dedim ki, "anlıyorum ama mümkünse yardımcı olsan," Olmaz dedi... Kucakladım önce binaya, sonra daireye çıkardım.

2- SALCANO SERVİS :
    Bulunduğum şehirde üç adet servis görünüyor Salcano internet sitesinde.
    - Birincisi, bizim dükkandan alınmayan hiçbir ürünü montaj kuponu olsa bile ÜCRETSİZ montaj yapmam.

- İkincisi, birincisini aynısını dedi

- Üçüncüsü, ben dış ilçedeyim birinciyi ara dedi.

-Salcano merkez, defalarca aramama ve internet üzerinden online chat olarak yazmama rağmen muhatap bulamadım.

20 TL verip, mahallenin bisikletçisine yaptırdım.

Bisiklet ile 45 dakikada, normal gezi temposunda, 15 km yol yaptım. Yokuş yok denecek kadar az bir yerdeyim. Bisiklet HARİKA.

• Arkadaşlar bisiklet kargo dahil 260 tl ye geldi. Aracla kargodan alıp BURSA Bisiklet Centere gittim. Adam dedi kuponun olsa dahi ben kurmam. Dedim siz salcano servisi değil misiniz ? Evet dedi ama umursamaz bir tavırla kursam 5 TL veriyor bana diyor, 40 TL ye kurarım dedi sana. Adama bak bendende alacak para, o 5 TL dediği servistende kim bilir ne kadar alacak. 5 TL olduğuna inanmıyorum.

"BURSA Yalova yolu Bisiklet Centerede tavsiye etmiyorum, ne bisiklet alın ne bakıma götürün."

Sonra hemen Mudanya yolu DR. Bisiklet var alo dedim, hemen getir kuralım dedi. Sağolsun ilgi alaka on numara. 15 'er liraya sepetle, arkalıkta taktırdım gayet güzel yakışıklı oldu. Koltuk güzel, elcikleride değiştirdikmi tamamdır.

Sonuç olarak günlük kullanım olarak çok güzel biisklet, Bu fiyata, bu kalite, bu gidiş, tavsiye ederim.

Hepsiburada Şehir bisikleti 255tl +5 tl kargo

• Bizim bisiklet çizik geldi ön jant bjraZ yamuk değişim olmuyor iade etmek zam geldi rezil etti bizi hepsiburada

• hakanberber53 H kullanıcısına yanıt
    Hediye ceki talep edin . İade etmekten iyidir

• uludag34 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun sepet ve arkalık güzel olmuş fiyatları da gayet uygun hocam elciklerde salcona yazıyor değiştirdin mi?
  • Teşekkür ederim hocam, elcikleride değiştireceğim, elimde var zaten daha takmadım.
  • Tahmin ettiğimden güzel geldi bizimkiside, çamurluğunda çok az çizik ve 1 yerindede çok az vuruk vardı.

• Bisikleti herkes çok beğendi ise gidip geliyorum biraz yokuşta zorluyor ama zamanla geçer oda ham olduğumdandir çizikleri artık görmezden geliyorum Hayırlı olsun herkese haber verene çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.