Şimdi Ara

Hepsiburada Şehir bisikleti 255tl +5 tl kargo (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
13
Favori
9.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Su an benimkide geldi , uykudaydim acip bakmadim bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deemount COB Şarj Edilebilir LED USB Yol Bisikleti Kuyruk Işık Lambası Güvenliği Modları Karışık Renk Bisiklet Bisiklet Arka Işık Bycicle Comet
    aliexpress.com
    US $7.68 31% OFF|Deemount COB Rear Bike light Taillight Safety Warning USB Rechargeable Bicycle Light Tail Lamp Comet LED Cycling Bycicle Light-in Bicycle Light from Sports & Entertainment on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/V3eU3u2Q

(from AliExpress Android)

Bisikleti alan arkadaslar icinde soyle bir arka lamba linki verim . Bana bugun geldi daha oncedrn kullanan arkadaslarda vardi .tavsiye ederi turkiyede bu fiyata alacaginizin hepsi cop . Aksesuar alisverislerini (kask hariç) hepsini çinden gönül rahatligiyla yapabilirsiniz . Urunun fotosunu atmadim linkteki fotolar ve isik gucu birebir ayni

• Gun icinde benimde teslim edilmis eve. İşten gelince kutusunu açtım kontrol ettim cok ufak arka camurlukta cizik var o da nazarligi olsun :) musait bi zamanda servise kuruluma gotururum. Haber veren arkadasa ve yorum yapan arkadaslara cok tesekkurler...

• Sele dışında herşey 10 numara çift amortisörlü dandik çöp yığınından sonra çok iyi geldi bu bisiklet.

• isteyen varsa bana ulaşsın 260 tlden vericem

edit: verdim gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfortunately -- 19 Ağustos 2016; 9:23:20 >
  • Şuan 299tl

• Birisi ağırlığını ölçüp yazabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.