Şimdi Ara

Hepsiburada Şehir bisikleti 255tl +5 tl kargo (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
13
Favori
9.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de aldım, haber verene teşekkürler... bisiklet gelince yorumlarımı yazacağım.
  • 1 adet de ben aldim boyum 1.80 ise gidip gelmek icin 3 kmlik mesafede kullanicam eve cikarip indirme konusunda sorun olmaz umarim tesekkurler konuyu acan arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine 299 TL + kargo oldu fiyat. Tam alacağım, şansıma fiyat düştüğü yerden yükselmiş oluyor. 255 TL na düştüğünde yakalasaydım dayanamaz alırdım. Şu an hala kararsızım. Bekleyeceğim.

•  Hepsiburada Şehir bisikleti 255tl +5 tl kargo
     Hepsiburada Şehir bisikleti 255tl +5 tl kargo Hepsiburada Şehir bisikleti 255tl +5 tl kargo

Herşey güzelde 2,resimdeki çizikler moralimi bozdu

• quote:

Orijinalden alıntı: realitych

çelik kadro şehir bisikleti mi olur .

insan gibi rahat bisiklet süreyim diyorsanız alüminyum kadrolu alın . çelikten 5kg daha hafif yağ gibi kayarsınız yolda .

bu bisikletin ederi kesinlikle 600 falan değil ona göre alın
    vites sistemi çok eski . ederi en fazla 250 . hergün bisiklet kullanan olarak görüşlerimi yazdım

Bu paraya muadili hngi marka model var?
    Söyliyeyim yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axilic

Yine 299 TL + kargo oldu fiyat. Tam alacağım, şansıma fiyat düştüğü yerden yükselmiş oluyor. 255 TL na düştüğünde yakalasaydım dayanamaz alırdım. Şu an hala kararsızım. Bekleyeceğim.

Sezon bittiği için indirim %10 dan %15 e çıktı. Bir kaç gün içinde %20 indirim yaparsa el- mahkûm alacağız mecburen. Duy sesimizi HB , bisikletler kışın depoda kalmasın...

• quote:

insan gibi rahat bisiklet süreyim diyorsanız alüminyum kadrolu alın . çelikten 5kg daha hafif yağ gibi kayarsınız yolda .

vites sistemi çok eski . ederi en fazla 250 . hergün bisiklet kullanan olarak görüşlerimi yazdım

I- Çelik kadro şehir bisikleti gayet olur, neden olmasın ?

II- Millet 260 liraya bisiklet almışken aynı fiyata alüminyum kadrolu şehir bisikleti bulun 3-5 tane daha alalım.

II- Bisikletin vites sistemi dediğiniz zaten sadece arka vites var ki oda Tourney, ayrıca Tourney gayet sağlam ve sorunsuz bir settir.

Soruyorum size Tourney'in neresi eski ? Kaç km Tourney kullandınız ?

Kusura bakmayın ama hergün bisiklet kullanan biri için bu mesaj oldukça mantıksız.

• realitych R kullanıcısına yanıt
    1000 tl altina 10 kilo bisiklet bulun biz topluca alalim

• biraz daha para verin alüminyum alın . ve kollu vites sistemi alın . hayatınızı yaşayın . bisiklet iyi olmazsa işkence gelir size zevk almazsınız
  • sitede 299 sepette 369 gösteriyor
    ilginç
  • 369A yukseldi fiyati 23.50de 255e alabildigim icin sansliyim sanirim.

• arkadaşlar dün 260 tlden aldım satıyorum kargoyu henüz teslim almadım isteyen varsa aynı rakamdan satabilirim.
    kutusu hiç açılmadı zaten, birinin işi görsün diye yazdım yoksa iade hakkı mevcut, iade edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfortunately -- 11 Ağustos 2016; 16:51:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

arkadaşlar dün 260 tlden aldım aldığım fiyata satıyorum kargoyu henüz teslim almadım isteyen varsa aynı rakamdan satabilirim.
    kutusu hiç açılmadı zaten, birinin işi görsün diye yazdım yoksa iade hakkı mevcut, iade edebilirim.

Neden vazgeçtiniz çok iyi fiyata aldınız ,çokda güzel bir bisiklet.

• Bisiklet geldi sele borusunun girdiği yerde çapaklanma var sele girmiyor servis yapmadan gönderdi hepsi burada iade veririz dio ama zam geldi yapacak birşey yok dio hamallık ettim o kadar ona yanıyorum valla şimdi arabada duruyor düşünüyorum ne yapsam diye

• Alternatif olarak bu bisikletler de alınabilir.

www.hepsiburada.com
    Arrow 2603 Jant 21 Vites Dağ Bisikleti Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/arrow-2603-jant-21-vites-dag-bisikleti-p-SPORARWARW2603

www.hepsiburada.com
    Arrow 2603 Reflex Kırmızı Bisiklet Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/arrow-2603-reflex-kirmizi-bisiklet-p-SPORUCZLKC2603K

www.hepsiburada.com
    Orbis Voltage 26" 21 Vites Erkek Beyaz Dağ Bisikleti Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/orbis-voltage-26-21-vites-erkek-dag-bisikleti-p-SPORORB2601-B

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Montajı nerede yaptırıyorz? kendimiz yapabilir miyiz
  • Bisiklet hic kullanmadim alsam sikinti olur mu benim icin ? Ogrenebilir miyim ? (yaş 20)

• quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

arkadaşlar dün 260 tlden aldım aldığım fiyata satıyorum kargoyu henüz teslim almadım isteyen varsa aynı rakamdan satabilirim.

Neden vazgeçtiniz çok iyi fiyata aldınız ,çokda güzel bir bisiklet.

hocam kişisel nedenler diyeyim. KPSS hazırlıkları sebebiyle vaktim olmayacak.
    Alıp da sağda solda çürüsün istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanberber53

Bisiklet geldi sele borusunun girdiği yerde çapaklanma var sele girmiyor servis yapmadan gönderdi hepsi burada iade veririz dio ama zam geldi yapacak birşey yok dio hamallık ettim o kadar ona yanıyorum valla şimdi arabada duruyor düşünüyorum ne yapsam diye

Nasıl bir şey tam anlamadım ama matkapla çapakları törpüleyin. Matkapların ucuna daire zımpara başlıkları var 3-5 TL'ye.
  • quote:

Hangi alternatifler var..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.