Şimdi Ara

Hepsiburada Telefonlarda 3500/300 kupon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada telefonlarda geçerli indirim çeki tanımlamış. Kişiye özel olabilir hesapları kontrol edin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hepsiburada Telefonlarda 3500/300 kupon

• Hediye çeki 100 TL

Telefon / Cep Telefonu ürünlerinde 1000 TL tutarındaki alışverişinizde kullanabilirsiniz.

Bana geçen hafta vermişti 300tl, o ara takip ettiğim telefonu aldım. fiyat olarak çok bindirim yapılmamış bir andı ve almaya tam karar verdiğim puan olan tekrar bonus kazanabileceğim bir andı değerlendirmiştim. şimdi 100tl vermiş

• Ben kullanamayacağım. Kullanacağım zaman denk gelmiyor 😅

• slm. kullanmayacaksan kullanabiliriz 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByLabTek -- 22 Ocak 2022; 16:24:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F/p olarak varmı tavsiye edeceğiniz güzel telefon

• 300 lira düşsen nolur, devede kulak bile değil. en ucuz ios 10k baremine dayanmışken, kapıcının arabası varken ne gerek var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3500-3600 arası ön kamerası iyi telefon lazım. note 9 pro dışında Hepsiburada Telefonlarda 3500/300 kupon 

• İp11 alcak varsa 9300’e geliyor.

• Hepsiburada Telefonlarda 3500/300 kupon

• Benim de ihtiyacim vardi ama tanimlanmamis. Ihtiyac varken denk gelmez zaten.

• zenmate kullanıcısına yanıt
    Bence az bile edersin, üstüne adresi kendi adresin gir ki telefon yabancıya gitmesin. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Çok komiksin hocam bence sen buralarda vaktini harcama git komedyen filan ol. Herkesi kendin gibi art niyetlimi sanıyorsun ben forum üzerinden amazon Almanya hesabımdan iki kere ekran kartı sattım bu forumdaki kullanıcılara tabi sizin yerinizde olsam herhalde alıcıdan parayı aldıktan sonra ekran kartlarını kendi adresime göndertmem gerekirdi ama iki sipariş de alıcıya sorunsuz ulaşmıştı. Hepsiburada hesabımda hepsipay cüzdanımda hazır limit tanımlı niye durduk yere hesabımı başka kullanıcıya vereyim? Hadi onu da geçtim ya alan kişi çalıntı kk ile hesabımdan alışveriş yaparsa hesap sahibi benim başımı niye belaya sokayım hesabımı başkasına vererek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenmate -- 22 Ocak 2022; 20:26:22 >
  • 3-4 gündür poco x3 pro takip ediyorum. En başta fiyat 4699 tl idi. Arından 4930a çıkardılar. Bugün gün içinde 4799 u gördüm şuan fiyat 5080 tl...

Bana da kupon lazım. Dolandığım halde tanımlanmamış.

Edit: ben bunu yazarken 5137 oldu. İnş fiyatların böyle artması kuponlarla ilgilidir. Alabiliriz acil ihtiyaç benim için telefon şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 22 Ocak 2022; 23:21:59 >
  • Hediye çekleri kısmında görünüyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyacı olmayan varsa ben kullanabiliriö

• 3 bin üstü olsaydı iyi olurdu da zaten kupon yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.