1tl mi |
Hepsiburada Tıkla Kazan'dan 1TL tablet kazandım, alamıyorum/vermiyorlar :) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
efsaneler klubünü kapatıp premium için para istemeye başladıkları gün ben hb'yi sildim zaten, her konuda paragöz herifler.
-
bu oyunu yaparken bunu insanlara sunup vaat ediyorsun. Tıkla kazanın sayfasının en üst kısmında bunu reklam ediyorsun 1 lira diye, ozaman reklam etmeyeceksin. ediyorsan ve insanlara bu çıkıyorsa paşa paşa vereceksin. sistem de hata oluyorsa yine vereceksin. git sistemini düzelt Türkiyenin en büyük e-ticaret sitelerinin başında geliyorsun. ha burası Türkiye ! hak sahibide olsan hakkın yok deyip istedikleri gibi at koşturabiliyorlar HB'nin klasik tavrı.
-
Tüketici hakem heyetine başvurun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence tüketici hakem heyetine başvur sonuç alırsın
Madem sistemsel hata oluyor bu şekilde düzeltmeliler. İnsanları umutlandırıp daha sonra size çıkmamış kusura bakmayın alın 50 tl demek komik oluyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Milli piyango idaresine başvurun.
-
THH’ye başvur uyuşmazlık bedeli olarak güncel hepsiburada fiyatını yaz cihazın elindeki kanıtları at bekle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
THH değil de reklam kurulu bişey yapabilir gibi geliyor.
Havadan 50 TL.
Direkt THH konusu. Ayrica ticaret bakanlığı ve İstanbul ticaret odasına şikayet edin her türlü alırsınız.
Hb da sahtekarlığı başladıysa vay halimize
Sahtekarlık yapanları savunan kişiler var yazık cidden,ülkede artık bu durumlar normalleşti
"Kasa her zaman kazanır".
-
HB’nin böyle tatsız bir olayı yaşatmasını kınıyorum. Yakışmadı.
Umarım arkadaşın hak gasbı güzellikle çözülür
Bilet aliuorsun belirlenen urunlere.Cekiliste cikmis arkadasa.
Ekside konu acilmali bu rezillik yayilmali
Amazon da sütten çıkmış ak kaşık değil. Buyrun benim amazonla ilişiğimi bitirme nedenim:
www.sikayetvar.com
Amazon.com.tr 13 Gün Sonra Siparişimi İptal Edip Yüksek Ücret İstiyorhttps://www.sikayetvar.com/amazon/amazoncomtr-13-gun-sonra-siparisimi-iptal-edip-yuksek-ucret-istiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bir hata yuzunden bir suru kisiye cikmis. Instagram'da denk geldim ben de ama haklisiniz. Bu tur hatalara dikkat edilmesi gerekiyor. Kotu bir izlenim uyandiriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X