Sanırım bugüne kadar 5 kere filan çark çevirmişimdir. Hepsinde 5 lira geldi. Zaten uzun süredir kullanma gereği de duymuyorum. İkincisi 1 lira diye maske satıyor. Maske 35 lira. E maske Trendyol üzerinde zaten 19 lira. N11'i de zaten çok cazip kupon olmasa kullanmıyoruz. İyisi ile kötüsü ile trendyol kaldı elde maalesef. |
Hepsiburada TIKLA KAZAN(TEKRAR AKTİF) (3. sayfa)

-
-
Kaldırıldı mı acaba ben bulamadım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
200 e 50 verdi her kampanya döneminde olduğu gibi tuvalet kağıdı stokladık 😂
200/50 verdi. 5 litre Kırlangıç sızma zeytinyağı aldım. 150₺'ye geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uygulamayı güncelledim ekranda takıldı sildim tekrar aynı 5.2.1 sürümü yüklü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya 08.11.2021 tarihinde başlayacak olup, 18:00-20:00 saatleri arasında geçerli olacaktır.
-
Arkadaşlar siparişi iptal edersek cüzdana TL tekrar yüklenir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tıkla kazan hangi aşamada düşüyor. 250 ye 50 verdi ama ödeme sayfasına kadar geldiğimde hâlâ düşmüyor. Ne yapmak lazım arkadaşlar?
hocam ben almak isterim mümkünse
alırım bende
Aynı şekilde giriş ekranında kalıyor şu Hepsiburada yuvarlak logosunun olduğu. Çözüm bulamadım her şeyi yaptım.
-
Yok da muhtemelen. daha önce net olarak hatırlıyorum bi indirim döneminde yine aynısı oldu. Önceki sürüme geçince bu kpon veren bölüm aktif olmadı bende.
-
Mesajı yeni gördüm hocam. Bitmesine 3 dk kaldı, yetişmez maalesef. Kusura bakmayın
Bu nerde yaziyordu ayrica bunu nasil beyaz yazdiniz pcden mi oluyor renk boyut degisikligi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada kampanya detaylarindan kopyaladim hocam. Beyaz yazma konusunda fikrim yok, direkt kopyaladim. Forumda degisiklikler oluyor, belki de artik kopyalanan metinler kopyaladigi sekilde yapistirilabiliyordur renk, boyut ve yazi tipi olarak.
-
-
biletler papelle alınmıyodu en son. değişti mi acaba.
-
Ben bugün alamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dijital ürün olduğu için papelle alınmıyor.
-
Hocam kullanmayacak iseniz ben de telefon alacagim da iletisime gecer misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X