< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada ücretsiz kargo kampanyası tekrar başladı (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheGladioYorum yapınca hediye çeki verecekti bugün oda gelmedi. Değişik...
Benim hesaplara tanımlandı hediye çekleri ama bende de şöyle bir sorun var mailde belirtilen kategorilerde geçerli olmuyor sadece birtane eskiz kalemi var onda geçerliymiş. Talep oluşturdum, muhtemelen çözülür. Sizde talep oluşturun.
-
açtırdım kayıt ama tek tek yazmak mı gerekecek hesaplar için şimdi?
bide aktif olacaklara bakın bende böyle bir çek var;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 16 Eylül 2021; 16:1:16 > -
Hediye çekini düzelttiler ve vaadettikleri kategorilerde geçmeye başladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 16 Eylül 2021; 16:39:7 > -
edit: sorunu çözdük dediler ama çözülmemiş. Tekrar yazdım gene sistemde hata var deyip oyalıyor.
komik...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 17 Eylül 2021; 18:23:18 > -
Benim talebim çözümlendi. Hediye çekini yeniden tanımladılar, kargoda zaten bedava olunca asperox sarı güç ihtiyacını yapıştırıp geçtim : )
-
Kampanyadan bebek bezi aldım, ürünü kargoya verip sonra hasarlı diye iptal ettiler. Papeli yükleyip hemen sidiler kalan parayı cüzdana iade etti bende oradan karta iade ettim. arayıp cüzdanı kapattırdım saçma sapan iş, işkence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X