< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsivrikaya -- 16 Eylül 2021; 0:44:43 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsivrikaya -- 16 Eylül 2021; 0:44:43 > |
Verdikleri hediye papelleri siler silmez,
18 de bitecek kampanya tekrar başladı. Yazık |
Alacağınız ürün başka sitede aynı fiyatsa buradan almayın. Siparişten sonra bile kargo ücreti talep edebilir bunlar. Yapacakları son rezillik bir bu kaldı geçenki kampanyadan sonra
|
olmuyor hocam iptal ettim siparisi hediye papel siliniyor direk
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOCUSSTYLE -- 16 Eylül 2021; 19:12:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlar daha önce verdiğiniz siparişleri iptal edin. Hediye papel iade oluyor. İade olan papellerle tekrar sipariş geçin. Denendi, başarılı |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yorum yapınca hediye çeki verecekti bugün oda gelmedi. Değişik... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 16 Eylül 2021; 1:50:7 > |
daha nutellaları yollamadı. |
Bu nasıl gelmişti ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hesaplara ait mail adreslerine tanımlamışlardı. Maile bakmıyorsanız görme ihtimaliniz yok herhalde. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
kargo bedavayken maske almıstım bende iyi bari kargoya vermişler iptal etmemişler |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam papelleri hemen kullandım kargolar bedavaya geldi ama dediğin gibi uyanıklar iyi iş çevirdiler. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |