Şimdi Ara

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1490. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.121
Cevap
2.191
Favori
3.742.164
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14881489149014911492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsipay güvenlik açığı nedeni ile kapattıklarını söylediler ama o açığın ne olduğunu hiç söylemediler ve açılmayacak dediler, üstüne numaram ve bilgilerimide engellediler, girmek istediğim de "İşlemine devam edemiyoruz Lütfen internet bağlantınızı kontrol edin ve tekrar deneyin" diyip sallıyor. İlk defa bir alış veriş sitesinden ban yedim.

• hepsipay’a ufak ufak yükleme yapıyorum bu cüzdanı hepsiburada’daki tüm alışverişlerde kullanabiliyor muyuz? yurt dışı alışveriş,yerel satıcılar vs.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • masaldünyasi_ M kullanıcısına yanıt
    Bunların son kullanma tarihi oluyor. Dikkat et. Detaylarında yazar şu tarihe kadar geçerlidir diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HB uygulaması gerçek bir bildirim tacizcisi. N11 bunların yanında fısıltı kalır. Yok o kupon yüklendi, yok bu indirim var, yok şu kampanya, yok yok yok. Saçma sapan bütün bildirimlerde emoji var. He kanka çok samimisiniz.

Dün saydım, bir günde 25 bildirim attılar. Sunucuya yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

+

Gelen SMS'ler ...

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Bildirimleri bu yüzden kapatmistim hocam kafam rahat , tavsiye ederim. Gereksiz vakit kaybı şarj kaybı vs.
    İndirimleri zaten yakalıyoruz burdan veya alacağımız ürün için hepsine bakıyoruz aşağı yukarı.

• FunnFrell F kullanıcısına yanıt

Bu ve benzeri ürünlerin genel mantığı kısaca çift cidarlı (arada hava boşluğu bırakılan bir katman) yapısı sayesinde dışarıdaki ortam koşullarını içeri, içerdeki ortam koşullarını dışarı yansıtması çok daha uzun sürüyor.

Stanley de aynı mantık, en pahalı japon olanı da aynı mantık, zaten ektrem koşullar olmadıktan sonra kaç saat sonra sıcak suyu kullanacaksınız, gerçekten 24 saat mi?

Kısaca: Marka ne olursa olsun, eğer izolasyon mantığı çift katmanlı paslanmaz çelik ise çok da dandik bir şey değilse hepsi aynı işi görecektir. Çok para vermeye gerek yok. Yorumlara baktım insanlar genel anlamda memnun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 30 Eylül 2024; 10:7:3 >
  • samtual kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız çok detaylı birsey bulamadım biraz bakayım demiştim ondan dolayı forumlara yöneldim 😁 bana 5 saat tutsa yeter zaten

• FunnFrell F kullanıcısına yanıt

Umarım almışsınızdır forumdan görenler yapıştırıp tüm stoğu çürütmüşler bitmiş ürün Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• samtual kullanıcısına yanıt
    Alamadım 🥺

• 
Sayfa: önceki 14881489149014911492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.