Blade Cool Fresh Erkek Deodorant 3X150Ml 259TL - 2 Adet Alımda 500/50TL İndirim İle 2 Adet Deodorant 234TL’ye Geliyor |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1489. sayfa)
-
-
DeFacto Regular Fit V Yaka Kazak F7088AZ23WN
120 TL
xs beden
-
-
Activex Antiibakteriyel Sıvı Sabun 2X1,5Lt + 500Ml
259TL - 2 Adet Alımda 500/50TL İndirim İle 3’lü Set 234TL
-
Rampage SN-RW1 VIPER Profesyonel 7.1 USB Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı
1.399 TL
-
-
Puma 38937104 Court Ultra Lite Unisex Tenis Ayakkabı
3.012 TL
45 numara
app.hb.bizPuma 38937104 Court Ultra Lite Unisex Tenis Ayakkabı Fiyatıhttps://app.hb.biz/mSQKDFNcFHlH -
FIRSAT100 koduyla 700 TL üzeri 100 TL indirim, linkteki Oyuncak ve Kitaplarda Geçerli
-
-
Lipton yellow label 1000 gr
2 adet 251 tl
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hepsiburada limiti nasıl çalışıyor? Hiçbir zaman kullanmadım, kullanmam da muhtemelen. Lakin banka bile olmayan bir şirketin bu kadar yüksek limit vermesi sıkıntı. Nasıl iptal edebiliriz, etmeli miyiz?
-
2.si 1tl olmuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tür kampanyalar çabuk biter, bitmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada hesabımı silmişler. 15 yıllık hesabım. Çat diye gitmiş. Bunun bir çözümü var mıdır ? başına gelen ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çözümü "yeni hesap açabilirsiniz" diye sunuyor hepsiburada. 1,5 yıl önce benim de hesabımı silmişlerdi.
-
10 sene önce benim de hesabımı sildiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun adı adilik 2. 1 tl imiş ulen o çay 250 lira mı bu yüzden bıraktım hepsi buradayı amazona geçtim Allah cezasını versin bunların
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@61yavuz1967 @cem650 @MarionCobretti
Benimde silindi birde hepsipay hesabım banlandı sizde de böyle mi, yeni hesap açsam bile kendi numara veya bilgileri mi girdiğim de hepsipay hesabı açmama izin vermiyor.
-
benim 10 sene olduğu için sadece hesap uçtu yeniden hesap açınız dedi bir gerekçe göstermediler, ama şimdi nasıl olur bilemem bir çağrı merkezini arayın daha büyük kurumsal şirket çağrı merkezi vs var bir arayın bence.
-
Silindiğinde hepsipay diye birşey yoktu. Son 1 yılda icat oldu bilgim yok. Papel vardı o zamanlar. Ve numara vs de gerek yoktu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X