Hocam ölücüler affetmez, önce alıp sonra soracaktınız en kötü iptal ederdiniz. Birisi 4-5 tane aldıysa belki insafa gelip iptal eder ara ara kontrol edin derim. |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1491. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Zaten öyle oldu büyük ihtimalle bizim insanımız 1 taneyle yetinmeyi bilmez 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze Non Modüler Güç Kaynağı
1.999 TL
app.hb.biz
Nzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze Non Modüler Güç Fiyatıhttps://app.hb.biz/CkZWM4RAlEVg -
-
evet ama bazı sitelerde alışveriş yaparken hata verebiliyor. (geçen hafta dijipol üzerinden trafik sigortası alırken yemedi)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar çek takas ve yardımlaşma bölümüne yazdığım mesajı buraya da kopyalıyorum
Arkadaşlar merhaba, hepsiburadadan sizin yerinize yüzde 10 indirim ile alışveriş yapabilirim. (70000 tl ye kadar hepsi limit ürünlerinde) ödemenin bir kısmını siparişi verince kalan kısmını ise ürün size ulaşınca nakit alacağım. Böylecelikle siparişi veren yüzde 10 indirim almış olacak ben de sonra taksit ile ödeyeceğim. Karşılıklı güven olması durumunda siparişi hemen verebilirim. 2008 üyesiyim bilenler vardır promayz00 nicki ile o nicke ulaşamadım. Nakit ihtiyacım olduğu için böyle düşündüm. İlgilenenler mesaj atabilir.
-
-
-
-
-
-
-
-
Hakmar urunlerini kaldirdilar direk satmadilar alamadik hic bisey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
-
249,9 tl görünüyor
-
Shaza Air7 Gürültü Azaltma Enc 4 Mikrofonlu Bluetooth 5.3 Tws Kulaklık Beyaz
599 Tl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X