Acer Nitro V15 ANV15-41 Amd R5 7535HS 16GB 512GB SSD RTX4060-8GB Dos 15.6 Fhd 144Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QSFEY.004 29999 TL app.hb.biz Acer Nitro V15 ANV15-41 Amd R5 7535HS 16GB 512GB SSD Fiyatı https://app.hb.biz/FQkBWYWL0x3O |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1534. sayfa)
-
-
Claw's Nova Air V1 Kablosuz 10000 Dpi Pixart PMW3325 Sensör Makro Yazılımlı & 8 Tuşlu RGB Kablosuz Gaming Mouse - Siyah (2.4
599 TL
app.hb.bizClaw's Nova Air V1 Kablosuz 10000 Dpi Pixart PMW3325 Sensör Fiyatıhttps://app.hb.biz/5i7nNCB6L8Q5
-
Claw's Nexus Air V1 Kablosuz 10000 Dpi Pixart PMW3325 Sensör Makro Yazılımlı & Değiştirilebilir Kapaklı RGB Kablosuz Gaming Mouse - Siyah (2.4 GHz Kablosuz + BT5.1 + Type-C ile Kullanım Desteği)
599 TL
-
Ve beklenen son...
Kahve makinesi siparişim iptal edildi. Müşteri hizmetleri çok kişi bugün hatalı fiyattan alım yaptı, iptal ettik ama müşteri memnuniyeti kuponu tanımlanacak dedi.
Kupon için önümüzdeki süreçte SMS ile bilgilendirilecekmişiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısını düşünüyorum hocam o yüzden mutlaka THH ye gideceğim ürünler umrumda değil inanın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Everest KM-6281 Candy Renkli Tuşlu Turuncu Kablosuz Q Multimedia Klavye + Mouse Set
599 TL
-
biliyorum. sahsen 2 kat olması daha iyi benim icin
-
Birkaç yorum okudum dava falan etsek, tüketici hakem heyetine gitsek sıkıntı olur mu diye. Başıma benzer durum geldi, KORKMAYIN derim.
Tüketici Hakem Heyeti'ne şikâyet ettim yatması gereken Link Gelir yatmadı şeklinde. Tüketici Hakem Heyeti beni haklı buldu. Hepsiburada itiraz edip karşı dava açtı. Mahkemeye gittik. Ben henüz hukuk fakültesini bitirmiş bir arkadaştan yardım aldım, durumu anlattım, dilekçe konusunda yardımcı oldu. Bunu gönderdik. Hakim karşısına çıkınca bana özet geçmem söylendi, özet geçtim. 10 dakika ya sürdü, ya sürmedi haklı bulundum, bana tanımladılar parayı ki Hepsiburada orada bile sıkıntı çıkardı, davayı kazandığımı yinelediğimde Hepsipara olarak hesabıma aktardı.
Şayet kötü niyetli değilseniz olayda bence bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmam. Hakimlerin hepsi insafsız değil. Sizin tüketici olduğunuzu, mahkemede sabah akşam geçirmediğiniz için ne kadar savunabileceğini falan bilmekte. Ben caymamanız gerektiğini düşünmekteyim. Böyle dava yemeye yemeye, tüketici hakem heyetlerine insanlar gitmeye gitmeye bunlar bu kadar rahat tüketiciye haksızlık yapabiliyorlar.
Ben her durumda hakların sonuna kadar aranması taraftarıyım. Son karar sizde tabii.
-
Tutar ne kadardı, merak ettim?
4 saat sonra bitecek şekilde 300 TL kupon tanımlanmış hesaba.
Her üründen 1 adet almıştım, toplam 5 iptal edilen sipariş var.
Yalnızca birisinin faturası kesilip, kargoya verilmişti. Bu konu için THH'e başvuruda bulundum, diğerleri için aksiyon almayacağım. Alıştım Hepsiburada'nın saçma işlerine.
Yalnız bu kupon hangisinin telafisi için tanımlandı bilemedim. Geçen ay da monitör sipariş vermiştim, aynı sebepten iptal edilip 150 TL kupon tanımlamışlardı.
Ek olarak monitörün fiyatında da bir hata yoktu, alt tarafı kampanya yapmışlardı. Talebi çok görünce iptal ettiler :) İptal sonrası fiyatı %25-30 zamlandırıp tekrar kampanyalı diye sattılar.
-
300 / 150 alt limitsiz kuponlar gelmiş iptallere, skt bu gece. kontrol edin
-
iyi mi
-
maddi kaybınız olur hocam en fazla. yalnız benim gibi hiç alakanız olmayan bir dava ile uğraşırsanız ondan bahsettim. dolandırıcı birisini dolandırıyor kendisi aradan sıyrılıp suçu bana atıyor olayla hiç alakam olmayan ben hapis cezası alma durumuna geliyorum ne sicilim var ne karakol yolu bilirim hesabıma sattığım üründen gelen para için hapis cezası alıyorum işin garibi davada verdiğim ne savunmayı okuyorlar ne delillere bakıyorlar direkt suçu yapıştırıyorlar hapis cezasını birde nitelikli dolandırıcılık sayıyorlar cezasıda yüksek. adam öldüren serbest geziyor bana hapis cezası veriyorlar. bu anlattığımın hepsi hesabıma 1500 tl para geldiği için hayatın olağan akışına uygun değilmiş. bilale anlatır gibi dilekçe yazdım açıpta okumamışlar bile. işin yoksa kendini haklamaya çalış avukatlar desen keseyi 100 bin tl den açıyor ağır ceza mahkemesi davası olduğu için hem maddi hem manevi (psikolojisini anlatamam bile hapis cezası vermek bu kadar kolay mı bir insana)zararın oluyor neyseki ilahi adalet var bu dünyanın bü ülkenin mahkemesine kalırsak yandık allah hepsini misliyle sorsun dolandırıcıya da dolandırılan salağada bu kararı veren mahkemeye de hakime de benden kimde ne zerre hakkım varsa allah misliyle çıkartsın hepsinden iyiki ilahi adalet var. TEKRAR SÖYLÜYORUM ALLAH DÜŞMANIMI BU ÜLKENİN MAHKEMESİNİN ELİNE DÜŞÜRMESİN. İŞ MAHKEMESİ DAVASI OLDU ONDA DA AYNISI OLDU onu da uzun uzun anlatmayacağım. işe iade kazandığım davayı belediye başkanı olan şahıs eski adalet bakan yardımcısı idi davam belediyeyleydi işe iade kazandığım kararı üst mahkemeden geri bozdurdu. bu ülkede sakın hakkınız aramayın ne yaparlarsa yapsın eyvallah allah razı olsun deyin benden size tavsiye. yoksa bir ton avukat parası dosya parası vs ödersiniz çektiğiniz psikolojik sıkıntıda yanınıza kar kalır.
-
14 Kasım'a kadar geçerli 300 TL alt limitsiz kupon tanımlanmış.
Üzgünüz, ürününüz hatalı fiyat ile satışa sunulması nedeniyle iptal edildi ve geri ödemeniz yapıldı. Memnuniyetiniz için hesabınıza 14 gün kullanım süreli kupon tanımladık. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
Fatura oluşmadan yapılan thh basvurularından sonuc cıkar mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam müşteri hizmetlerine mi bağlandınız? Ben de 500 tane kupon görünüyor ama saçma sapan kuponlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetlerine neden iptal ettiniz demek için bağladındım, herkese kupon tanımlanacak dediler. SMS ile bilgi geleceğini de söylemişlerdi zaten. Mobil uygulamada en üstte görünüyor kupon.
Herkese 300 TL çek yüklenmiş sanırım ve BUGÜN SON GÜNÜ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pes artık. 20 bin TLlik ürünün 1000 TL'ye düşmeyeceğini hepiniz biliyorsunuz. Ortada bir hata olduğu bariz. Ya gönderirlerse deyip satın almayı anlarım. Ben de alıyorum böyle durumlarda. Ama sipariş iptal oldu diye hb'ye sövmek, THH'ye başvurmak, bariz fiyat hatası olan ürünü zorla almaya çalışmak en hafif tabirle iyi niyetli değil, etik değil. Böyle durumlarda ya gönderirlerse diye siparişini verirsin, sipariş iptal olursa da üstelemezsin. Bu işin raconu budur. Yüzde 96 gibi bir indirim hiçbir üründe olmaz. Bunu hepiniz gayet iyi biliyorsunuz.
20 binlik ürün 10 12 bine düşmüştür, almışsınınızdır ama siparişiniz iptal edilmiştir. O zaman sonuna kadar peşine düşün.
Ama bu durumda haksızsınız. Hukuken haklı bulunsanız bile - ki hukuken de değilsiniz bence - vicdanen haksızsınız.
kuponun 14 gün süresi var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X