< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1535. sayfa)
-
-
-
kontrol ettim tanımlamışlar
-
Herkese mi tanimlamislar? Ben bulamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Aynen katılıyorum. 20 binlik ürünü 1000 liraya alabileceğini sanıp üstüne de çirkeflik yapıyorlar.
-
Ağa be..hale bak..millet lafa gelince Hb'yi asıp kesiyor şurda, ama üçer beşer almışlar sonrada kendi tırnağına ufacık kıymık batsa ortalığı yakıyor,yok arkadaş, bu toplum mümkünü yok düzelmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar iyi akşamlar , bugün almak istediğim bir ürün için sepet kısmından ne kadar Hepsipara kazanabilirim diye bakmak istedim fakat tutar görünmeyince Premium üyelik sayfasından %3 Hepsipara kazancı kısmına tıkladığımda ‘’ Hepsiburada'dan yapacağın 200 TL üzeri alışverişlerde %3 Hepsipara kazancı ( Maksimum 25 TL Hepsipara kazanılabilir.) ‘’ gibi bir ibare olduğunu gördüm sizlerinde haberi olsun istedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Finish Quantum Özel Seri 100 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti DETERJAN50 koduyla 289₺
https://www.hepsiburada.com/finish-quantum-ozel-seri-100-kapsul-bulasik-makinesi-deterjani-tableti-p-HBCV00003ZGJ3Z?ftid=bji0q22v4t9hocgb&magaza=EKS+%C4%B0stanbul&url_src=ios-product-detail
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Orjinal ürün mü gelir acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yetkili satıcı yazıyor ama bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben öyle durumlarda da almıyorum mesela, orada zavallı bir çalışandan kesilebilir bu para diye düşünüyorum, ayrıca artırıyorum, böyle bir durumdan yanlışlık olduğunu bile bile faydalanmaya çalışmak ile mağazadan hırsızlık yapmak arasında bir fark yok bana göre. ama herkesin kendi ahlak seviyesidir, karışamayız...
(bana kimse cevap yazmazsa sevinirim, lafım kimseye değil, genel düşüncem sadece)
-
Sıcak fırsatçıların çoğu;
yanlış fiyat girdiği için sepetlenme riski bulunan bir personelin halini düşünüp ona acımaz, aklına bile gelmez böyke birşey.. Hasbelkader gelse bile "boşver" deyip devam eder.. Burdakiler, firmaların açıklarını arayıp o açıktan yürüyerek yol açıp, piranalar gibi bir anda hücuma dalarak sömüren tiplerdir. Bunlar mı ekmeği peşinden koşan personelini haline acıyıp da alacaklarından vazgeçecek, güldürmeyin beni... Konudaki üyeleri hedef almadım, genel olarak forumdaki gidişatı özetledim...
-
Razer Edge Gaming Tablet ve Kishi V2 Pro Kontrolcü RZ80-04610100-B3G1 13499₺
https://www.hepsiburada.com/razer-edge-gaming-tablet-ve-kishi-v2-pro-kontrolcu-rz80-04610100-b3g1-p-HBCV00004YET6I?ftid=euloxd5wna8tzdtu&url_src=ios-product-detail
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
ne düşünüyorsunuz
www.hepsiburada.comLenovo Yoga Slim 6 AMD Ryzen 5 7540U 16GB 512GB SSD Freedos Fiyatıhttps://app.hb.biz/XhaYBafXER3y -
Aynen öyle işin raconu budur helal olsun.
-
Axess 1-11 Kasım arası bilgisayar, küçük ev alet ve gereçlerine çatır çutur peşin fiyatına 9 taksit yapıyor.
-
Helal olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X