< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1537. sayfa)
-
-
banka kombo su varmı şu an için ziraat 250 tl bankkart lira veriyor bildiğim
-
premiumda aynı gün teslim öğleden önce 1 saatte teslim vs şeklinde istanbul ve kocaelinde depoya yakın olanlar siparişi verdikten sonra gidip alabiliyor. biz uzak olduğumuz için maalesef öyle şansımız yok.
-
1 ay öncesine kadar 4.500 TL den satılıyordu yine hb’de. Şimdi indirimle 5.600 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 2 Kasım 2024; 13:13:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet hatta gecen gun baktım 7000-8000 bandinaydı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akakom -- 2 Kasım 2024; 13:19:39 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen. Sonuçta 4.500 TL den 5.600 TL ye indiremeyeceklerdi. Göstermelik bir artış sonrası indirim yaptılar. Klasik oyunlar.
Bu arada kiwi ürünlerini bedava olsa almayın.
ev hanımları arasında bu model çok övüldü, sırf bu yüzden kapış kapış satılıyor. ne farki var anlamadım 800w lik bir süpürge.
sosyal medya fenomenlerinin hünerini görüyoruz burada da
Aynen sizin de yaşadığınız gibi Kredi kartı aidatı iadesi için hakem heyetine gidiyor arkadaş Heyet arkadaşı haklı buluyor İş bankası mahkemeye taşıyor ve Mahkemeyi İş bankası kazanıyor.Arkadaş hem uğraşıp işinden gücünden vaktinden oluyor hem de Dosya Masrafları ve Vekalet ücretlerini ödüyor. Bende sizin gibi kimsenin boşu boşuna uğraşıp zamanını ayırıp parasını pulunu harcamalarını tavsiye etmiyorum..
Kiwi’nin şikayetvar.com sayfalarını inceleseler zaten kimse almaz. Ürünü satın aldıktan hemen sonra bozulmasına ya da kalitesiz başlıklarının kırılmasına rağmen, her defasında konuyu kullanıcı hatası olarak kapatmaları ya da kırılan dandik başlık için ürünün yarı parasına yakın paralar istemeleri zaten almamak için yeterli.
Kesinlikle Katılıyorum. Hakem Heyeti Tüketiciden Yana Ama Maalesef Adalet Sistemi Çökmüş Bir Yargı Mekanizması Her Zaman Güçlü Olanın Yanında... Migros Airfryer İndirim Yapıp Fiyat Hatalı Diye Tüketici Hakem Heyetini Kazandım Hakim Tanıdık Yüz yüz Senden Yana Senin Lehine Karar Çıkar Dedi Avukatlar Duruşmanın Seyrine Göre Reddi HAKİM yaptı Başka Hakim Atandı Mahkemeyi Kaybettim. Vekalet Ücreti, Dosya Masrafları Derken 1 Airfryer Parası Kaybettim.
Teşkilatı kurmuş bunlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boşu boşuna böyle kanıpta kredi limitlerinizi nakitinizi paralarınızı kaptırmayın bunlara..!
Burada hakem heyetlik durum yok, piyasada olması imkansız bir fiyata satılan ürünler vardı ortada. İnsanlar hata yapabilir ve yanlış girebilir fiyatları. Fiyat hatasını bilerek aldık, gönderselerdi güzel olurdu ama göndermediler konu kapandı.
Hakem heyetlik durum geçen senelerde Tıkla Kazan'da yaşandı. 1 TL'ye tablet veriyorlardı ve ben dahil birçok kişiye çıktı. HB, sistemsel sorun deyip konuyu kapattı. Halbuki sistem hatası olması müşteriyi bağlamaz, çünkü bilemeyiz sistem hatalı yoksa vermemek için çamura mı yatıyorlar. O zaman diyelim bir çekilişte istemediğin adama araba çıkar, kura hatalı çekildi deyip vermesinler ödülü.
Kesinlikle Tıkla Kazandan tablet kazanan herkes o ödülü hak etmişti ve HB hepsine vermeliydi. THH'ye başvurmuştum, daha detaylı kanıtlar sunun diye eve bildirim gönderdiler ama uğraşmadım. Kaybedecektik çünkü...
Daha da ilginci bir eleman birkaç gün sonra forumda 'Tablet bana çıktı, kargo geldi ve şu an kullanıyorum. Çok mutluyum' diye cihazın fotoğraflarının da olduğu bir yorum yapmıştı. Tıkla kazan 4 senedir yapılıyor, kimse çıkıp bugünkü ödül bana çıktı dememiş ama ne hikmetse şaibeli bir tablet ödülü var bir sürü kişiye çıkmasına rağmen gönderilmiyor ama tam da bu kadar şaibe varken elemanın teki görsellerle birlikte bana çıktı diye iddia ediyor.
O zamanlar anladım ki o eleman şirketin 'bakın ödül birine gerçekten çıktı' diye foruma attığı bir yemdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
sırma - akmina hepsiburada indirimli ( cola 40 tl olmuş 3 sene sonra haberim oluyor dün kazara reyonda gördüm, hiç gözüm bile ilişmemiş şimdiye kadar, cola içen çocuklar başta olmak üzere maden suyuna alıştırın)
www.hepsiburada.comSırma C Vitaminli Mandalina Aromalı Maden Suyu 12X1 Lt Fiyatıhttps://app.hb.biz/6gcqvAt0nbyv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 2 Kasım 2024; 14:24:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten öyle oluyor Eğer piyasa fiyatının yüzde 100’ünden daha düşük bir ürün alıp iptal edildiyse sen de buna itiraz edip THH’ye götürdüysen Mahkeme de haksız bulunuyorsun üstüne Vekalet ve Dosya masraflarını sen ödüyorsun. O yüzden Haklı oldukları konularda bile iki kere düşünmelerini bariz haksız oldukları açık olan durumlarda zaten başlarına sonradan iş almamaları için Kesinlikle konuyu THH’ye taşımamalarını şahsen tavsiye ederim..
Bence sıcak fırsat :)
-
bunlar nasıl bi teşkikat yahu. bi kaç tane telegram grubuna girdim hepsinde aynı şey paylaşılıyor. Giden kargolara bak her yerde bağlantıları mı var anlamadım.
sakin olun bu görsel photoshop.. gerçek kutu böyle dandik değil
gerçekte böyle;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 2 Kasım 2024; 15:47:4 > -
Çok bir şey değil. 170 küsurdu sanırsam. Sırf bunu hesabım yatırmadılar diye ki TL olarak da değil, Hepsipara olarak yatacaktı, üzerine dosya masrafları vs. de ödemek durumunda kaldılar, bilirkişi ücreti falan. Olay da 1-2 sene önceydi galiba ama çok emin değilim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X