Şimdi Ara

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
32.871
Cevap
2.177
Favori
3.695.838
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15361537153815391540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teslim edildi fotoşok olabilir mi?
    Bunu gondeceklerini sanmam 100 200tl kuponla sustururlar 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 2 Kasım 2024; 16:12:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The R0CK T kullanıcısına yanıt
    3 tane 300tl mi aldınız yoksa 1 tane mi?

• 500 tane kupon var bana tanımlamamışlar 300 liralık kuponu sözde premium üyeyiz he

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kkkorrrayyy kullanıcısına yanıt
    O yamyamlar aslında ava giderken avlanıyor yedirirler mi 950tlye
    Hb bunu hep yapıyor bisey birincide hatadır ikincide alışkanlık olur ayni hata surekli yapılmaz amaçları sicak para toplamak 10 gün faizini yeseler kac kişide düşünün verdikleri 300tl kupon ile bile olsa karda olurlar artık uyanın 😄

• 285,99₺

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]www.hepsiburada.com
    Jakemy JM-8168 Bit Set 24 Parça Taşınabilir Mıknatıslı Fiyatı
    https://app.hb.biz/5tIE28CCvxeA

• Açıkçası kahve makinesi teslim edildi diyenlerin algı yaptığını düşünmeye başladım. İlk başta 8 tane teslim edildi diyen biri çıktı. Sonra 1 tane sonra da 2 tane. O gruptan faydalanıyorum faydalanmaya da devam edeceğim ama böyle ucuz numaralara da ihtiyaçları olmadığını düşünüyorum. 1 tane teslim edilen 2 tane sipariş vermiş 1 i iptal 1 i teslim edilmiş inanırsan. Önceki paylaşımlarına bakıyorum 50 tane verdiği siparişler var bunda 2 den fazlasına tenezzül etmemiş. Hepsiburada da işi gücü yok tek siparişleri iptal edip 8 siparisi farketmemis. Geçsinler bu işleri hepsiburada kargo paketini teslim edilinceye kadar her türlü geri çağırır ve çağırdı da zaten.
    Birde burada duyar kasan tipler türedi. Ben daha önce 2 kere THH ye gittim biri lehime biri aleyhime sonuçlandı. Ki ikincisinde de yüzde yüz haklıydım. Hakkın varsa ararsın bu durumda hepsiburada yi THH ye verip kazanilabilecegini düşünmüyorum ama firmalar hiç bir zaman masum değil. Yılın 365 günü kampanya mı olur. Her gün televizyonlara onmilyonlarca liralık reklam veren firmalar için toplasan 15 20 milyon liralık bir indirim hata mı yoksa indirim kampanyası mı nereden bileceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 300luk kupon kimlere tanımlanıyor

• Hepsiburada Premium ile B7BXH8EU kupon kodunu kullanarak Coffy'den 1 Adet Kahve Hediye kampanyasindan yararlan, avantajlarini katla! Kupon kodun 1 Aralik 2024 tarihine kadar gecerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By The Elder Gods -- 2 Kasım 2024; 18:27:3 >
  • Hepsipay dijital platform üyelik iadesi kampanya başlığında yüzde 10 iade yazıyor görselde 200 hepsipara diyor açıklamada da 200 hepsipara diyor hangisi doğru acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • antique kullanıcısına yanıt
    55 serisinin kutusu böyle daha önce Amazon’dan aldığımdan biliyorum. ama evet Bencede görsel gerçek değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam. Bu visa kart 30.000 /1500 indirim her ay geliyor mu? geçen ay gelmişti kaçırmıştım bir daha gelmedi.

• çok iyi fiyat.. satıcı da HB'nın kendisi Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi Watch 5 Lite Akıllı Saat Sesli Görüşme Fiyatı
    https://app.hb.biz/ltU65t1G0f4h

• By The Elder Gods kullanıcısına yanıt
    Kullandım hocam teşekkürler

• 20K satılan kahve makinasını zannediyormusunuz 10K hepimiz alacağız. Hala böyle oltaya gelenler var ya sonradan bağırıyorlar buralarda.

• HB satıldıktan sonra market ve su siparişlerini kaldırmışlardı. Şimdi oynadıkça kazan kısmı da yok olmuş.

Kumarın sözde cici bicili halleri oyunlar vardı onlar kalksın da, Tıkla Kazan iyi oluyordu, temelli kaldırmazlar umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • antique kullanıcısına yanıt

Fiyat gerçekten iyi aldım bir tane siyahından. Kargoda active modeli vardı, kapıdan geri iade ederim onu artık.

• Bir yakinim aldı ona da teslim edildi kahve makinası

• mama alacağım başka sitede daha ucuz en iyi fiyat garantisi var iade alırmıyız koşullar saçma sapan birşey anlaşılmıyor

• 
Sayfa: önceki 15361537153815391540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.