Şimdi Ara

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
33.006
Cevap
2.186
Favori
3.720.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15341535153615371538
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O hatalı girilen ürünün parası personelden kesilecek size vericez kabul mü deseler burdaki ölücü arkadaşlar “banane hata yapmasaydı.” diyecek kadar bencil insanlardır eminim ki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tüketicisine değer vermeyen sermayeyi savunmaya gerek yok zamanında vatan bilgisayarla indirimli ürün onlara göre hatalı fiyat konusundan THH gittim ve lehime karar verildi Vatan tabi ki kararı tanımadı Ankara merkezli bir hukuk firması ile Tüketici mahkemesine itirazda bulundu abuk sabuk bir savunmaydı. Bende kendim avukatsız şekilde savundum kendimi Tüketici mahkemesi de lehime karar vermişti tabi bu 7 yıl öncesiydi. Şimdi nasıl karar verirler bilmiyorum mahkemelerde aynı dosya içerine farklı kararlar veriyorlar herkes ayrı telden söylüyor.

• Şu arkadaşların THH’ye gidip hakimlerden “20klık ürünü 900e almaya çalışmışsın bi de göndermediler diye ağlıyor musun ?” demesini o kadar istiyorum ki asıl adalet tam olarak odur işte Artık bu durumlarda ürünlerin fiyatlarına bakıyorlar diye duymuştum. Umarım doğrudur o.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fiyatı şişirilmeden indirime girmiş nadir ürünlerden

1260 tl

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]www.hepsiburada.com
    LEGO® Icons Ponsetya 10370 - Yetişkinler Için Atatürk Çiçeği Fiyatı
    https://app.hb.biz/fvmqetIHsmgl
  • darksoldier11 D kullanıcısına yanıt

önceden 15tl idi sağolsunlar 25tl ye çıkardılar. hatta hb 15tl olduğu zamanlar açık net şekilde yazmadığı için ceza da yemişti geçen sene.

• carpenic kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Ağlayanın malından hayır gelmez öğrenemedi bu yeni nesil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kahve makinesini teslim aldım ben alanlara hayırlı olsun şimdiden.

• bugün baya teslim alan var, şansa hiçbiri kargolanmamıştı benim

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Kaç tane almıştın, resim ekler misin ürünün?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

Eve gelmiyor ürünler zaten gidip Hepsijet şubesinden alıyorlar. Teslim edilemedi görünüp Hepsijet kargocusunu tanıyan da bir şekilde gidip alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 2 Kasım 2024; 9:48:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt

teslim edilemedi görünenler teslimat şubesine gelmemiş zaten genelde, dağıtımda/teslimat şubesinde olanları alıyorlar belki gün içinde hb aksiyon alıp onları da geri çektirir diye.

kargolansa alırdık bir şekilde şans artık. ama çok fazla teslim alan var kargodakilerin tamamını iptal ettirdi sanıyordum uyumuş hb Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• b0Ni kullanıcısına yanıt

aynen aynı şekilde tazede cok alanlar var

• 8 tane almış eleman teslim olmuş bizim suç ne şimdi 1 tane aldık

• HB sasirtmiyor. Bir tane alaninkini kargodan cek, 10 tane alani gonder.

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ürünler iptal edildi, bu 8 tane aldı.belge falan paylaşsa da biz de thh üzerinden alsak ya. Sipariş ekranının teslim edildiği yeter herhalde

• Normal ücretinden alsan da bu siteler 8 ürün birden alınca ticaretini yaptığından şüphelenip ürün iptali yapabiliyor. Bunlar 8 tane pahalı ürün almış, 7 bin liracık ödemiş ve teslim edilmiş.

İşin içinde organize işler bile olabilir. Hepsiburada'nın yerinde olsam siparişleri sisteme girenden, teslimat yapanlara kadar incelemeye alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 2 Kasım 2024; 10:55:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işin içinde hepsijet elemanı da olabilir mi? sisteme düşer düşmez teslim girmiş olabilir

• asdemre kullanıcısına yanıt

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyhtontoncu -- 2 Kasım 2024; 11:10:4 >

• Kiwi KCC-4325W Koltuk Ve halı Yıkama Makinesi

5.699 TL

uzun zamandır güzel indirim bekliyordum aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 2 Kasım 2024; 11:23:48 >
  • 
Sayfa: önceki 15341535153615371538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.