Şimdi Ara

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1539. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.871
Cevap
2.177
Favori
3.695.742
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15371538153915401541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kahve makinesi olay olmuş inanmayanlar var, sıcak fırsatlarda uzun zamandır aktif değilim ama tanıyan arkadaşlarımız illa ki vardır 7 parça ürün siparişi verdim dikey süpürge, air fry, kahve makinesi iki model di, robot süpürge, düz süpürge falan.

Robot süpürge 1 adet
    900 e düşen en üst model kahve makinesi 1 adet teslim edildi bana. Her üründen 1 adetti siparişim. Dikey süpürge air fry falan iptal edildi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 25 bin tl üstü siparişe 2 bin puan veriyordu iş bankası bu ay yok varmı böyle bir kampanya 20 bin üstü güzel puan veren banka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt

Kazaklar helal etmiyormuş teslim alanlara Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

300₺ hediye çeki karşılığı iade edin lütfen Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• ruzgarsbf R kullanıcısına yanıt
    6 tane 300 TL 1 tane 150 TL fazla fazla kupon tanımlamışlar zaten hocam iptal edilen ürün adedi 5 tanımlanan kupon 7 :)

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Çekiliş kuponlarımız vardı onlara ne oldu yav

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • antique kullanıcısına yanıt

Daha önce hiç akıllı saat kullanmadım. Metal kordonlu saat kullanıyorum uzun zamandır. Fiyatı bayağı düşmüş bu saatin de. Akıllı saate geçiş mantıklı olur mu dersiniz? Ön yargılı yaklaşmıştım öncesinde ama bu cihaz cazip göründü:)

fotoğraf gönderebilir misiniz?

• seneskilic kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Hocam size net olarak şöyle diyeyim. Klasik saat kullanıcısı iken önce mi band 5 sonra galaxy watch kullanmaya başladım. Çağ atlamış gibi hissedeceksiniz. Ve bir daha klasik saat bakmayacaksınız.

Hafifliği, bileği yormaması, telefon ile senkronizasyonu müthiş hayatı kolaylaştırıyor. Özellikle mikrofonlu modelleri öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 2 Kasım 2024; 23:48:25 >
    Kocaeli taraflarına yakın iseniz istisna olabilir ama ekseriyetle iptal edildi..

• karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Gebze deyim hocam

• Sepete ürün ekliyorum. Otomatik olarak hwpsiburada premium ekliyor (ilk ay bedava olarak) ama premium sepette iken taksit seçenekleri çıkmıyor. Çözemedim sorunu. Card Finans peşin fiyatına 3 taksit yapmak istiyorum.

• Storm Raider kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Bu watch 5 lite modeli de dediğiniz çağ atlama olayını sağlar mı yoksa para ekleyip daha iyi bi modele mi geçmeli? Galaxy watch daha teferruatlı görünüyor :)

Hocam sarı site ilanlarını girmişler bile, bence gayet gerçek görseller. 17-18 bin fiyat belirlemişler :d

• Skayn kullanıcısına yanıt
    Önce premium olun, sonra alisveris yapin hocam.

• Liquid Soap kullanıcısına yanıt
    Tamamen gerçek. Alanlar var.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Yeterli bir ürün olduğunu düşünüyorum. Ürün alırken marka uyumu da önemli bence yani Samsung telefon varsa Samsung akıllı saat almam daha iyi olur. Uygulamalar tam olarak uyumlu oluyor. Alarm takvim gibi uygulamaları telefondan hatırlatmalar koyunca saat ten takip edip hatırlatması yapıyor vs farklı alınca bazı uygulamalar çalışmayabilir mesela uzaktan kamera kontrolü vs eşleştirme sorunları da olabilir bağlantı kopması vs vs...

Ürün fiyatı iyiyse farklı marka saat tercih edilip bazı özellikler göz ardı edilebilir. İmkan varsa telefona göre tercih yapmak iyidir...

• Liquid Soap kullanıcısına yanıt

kullanılmış iade edilmiş kahve makinalarını bu tuhaf kutulara koyup ucuz fiyattan satmış olabilirler.. gerçek kutular böyle değil bilemiyorum altan Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

Hahahahaha. Yenilenmiş ürün, kesin.

Tam yerindeymişsiniz zaten. Bu zamana kadar kim bilir daha neler teslim almışsınızdır..

• 
Sayfa: önceki 15371538153915401541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.