Bu mesaja ne cevap vereceğimi bilemedim ? Bu duruma göre bütün marketlerde her ürün aynı fiyata satılmalı ? Pazaryerlerinin komisyonları farklı , lojistikleri farklı , ödeme gün sayıları farklı vs... Ayrıca markalar sadece fiyat indirimi değil Reklam Pazarlama bütçesinden de kampanya indirimleri sunarlar.Bu yüzden aynı ürünler farklı yerlerde farklı fiyatlara satılabilirler. Bi ürünün maliyeti 100 lirayken reklam pazarlama bütçesinden 75 liraya satılabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alsancakweb -- 13 Kasım 2024; 15:1:7 > |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1562. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
merhaba,
kastım o değildi.
mesela aynı satıcının ürünü hepsiburada da 100 tl ve 1alana1bedava, trendyolda 45 tl ye tekli satılması gibi
yada migrosun 2.si %50 indirimli diye 100 liraya sattığı ürünün yan markette 60 tl olması gibi
-
Mağazanın diğer ürünlerindede %60 indirim var.
Helva ve reçel bilginize.
Faydalandım teşekkürler
-
helvamarket daha geçen gün 45 liraya aldığım cevizli yaz helvasını 200 lira yapmış, sonra da %60 indirimle 80 liraya düşürmüş. bunlar bizi gerçekten çok hafife alıyor. böyle keriz yerine konan bir halk olmak yoruyor beni.
-
arkadaşlar bu trend time adlı satıcıdan gözlük alıp deneyimleyen oldu mu?
-
Arkadaşlar Hepsiburada yeni üyelik için kod kullanılıyordu SELAM100 bitmiş yeni kampanya yokmu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım , bu da adetli ürün satma çabası , stok temizleme çabası ,ya da rakam şişirme , hedef tutturma vs.. çabası hocam ne diyeyim :=)
Bu tip işyerlerinde siz merak etmeyin yeterince analiz yapılır.
Mesela en son denetime gittiğimiz bir işyeri müdürüne genel merkezden gelen "Kişi başı fiş hedefi" baskısı vardı :))
Günde mağazaya kaç kişi giriyor , kaç tanesi alışveriş yaparak çıkıyor , satın alım yaptığı ürün sayısı kaç adet , ortalama mağaza fiş tutarı ne kadar vs... bunların hepsi firmalar tarafından değerlendiriliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alsancakweb -- 13 Kasım 2024; 16:27:0 > -
EminBaba robot süpürge ile emin ellerdesiniz inşallah...
www.hepsiburada.com
EminBaba Kumandalı Robot Süpürge Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/1SoEsqli1m97 -
zamları yapan Allah, veya, zamları kılıçdar yapıyor, cinsinden açıklamalar yapan bir halkın içinde değil miyiz? sonuç normal bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
500 TL hediyemkart alana 50 TL milli piyango hediye
-
-
Bu karti alinca hepsiburada dan alis veris yapabiliyormuyuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben carrefour kullandım ama isteyen hepsiburadada kullanır.
-
Hangi modelleri beğendiniz?
Ben de bluetooth hoparlör arayışındayım.
Anker Soundcore 2 trendyolda 999 tl. Fiyat cazip geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 13 Kasım 2024; 18:31:30 > -
Hb bitmiş de hala bazıları uyandırmaya çalışıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
X600 ve boom 2 plus modellerini sipariş verdim hocam. x600ü denedikten sonra muhtemelen boom 2 plusı açmayacağım bile incelemelerde öyle görünüyor.
999 tl güzel fiyat ama sizin model için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awybil -- 13 Kasım 2024; 20:17:10 >
Ne anlamda?
Finish Ultimate Plus Hepsi Bir Arada Limon Ferahlığı 60 Kapsül Bulaşık Makinesi Deterjanı Tableti
https://www.hepsiburada.com/finish-ultimate-plus-hepsi-bir-arada-limon-ferahligi-60-kapsul-bulasik-makinesi-deterjani-tableti-p-HBCV000066UWQ8?ftid=6htsjkztiql6s5fv&url_src=ios-product-detail
BNA150 kodu ile 2 tane alımda baya uygun oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobaol10 -- 13 Kasım 2024; 21:11:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X