< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1563. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
yıllık üyeliğimin bitmesine 4 gün kaldı ve yıllık ücret 360 lira.. zamanlama manidar
-
Kargo işlemleri herkeste mi yavaş? Pazar günü aldığım ürünler kimisi 26 Kasım kimisi 4 Aralık teslim gözüküyor. Hepsi de hepsiburada satıcılı. 4 gün oldu daha hazırlanıyor aşamasına bile geçmedi ürünler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mauro99 -- 13 Kasım 2024; 23:32:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet geçen hafta aldığım ürünlerin teslim tarihi de ay sonu görünüyor. Abartı bir alım olduğunu da sanmıyorum bu Kasım kampanyasında.
-
yıllık üyelikte kart kampanyası var mı? 360 lirayı daha uyguna getirebilme şansımız olursa benimde 5 gün sonra bitiyor. haber ederseniz sevinirim.
-
Yerden yere vurdugumuz ty bile 400/150 çek dağıttı bir sürü ayrıca pahalılıkta n11 bile geçti hb
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boom 2 plus dediğiniz 140W olan değil mi?
X600'ün ses kalitesi daha iyidir muhtemelen ama güçlü ses ve baslar konusunda boom 2 plus başka seviyedir diye düşünüyorum..
Boşversene hocam ne kuponu ya. Uzun zamandır ilk kez bugün alış veriş yaptım Trendyol dan.
Hb kuponsuz bile daha uygun geliyor çoğu yerden. Alışverişlerimin çoğu hb dir ve gayet de memnunum. Zaten sanal alışverişlerin büyük çoğunluğu da HB götürüyor bence bu ara liderliği.
Hepsiburada efsane Kasım diye gıçını yırttı hala bağırıyor şu indirim bu bindirim diye istediği satış ve ciro hedefini bir türlü tutturamadı hala tuhaf agresif taklalarla en indirim bizde diye sözde indirimi devam ettirmeye peşinde kimi kandırıyorsun be Hepsiburada her şey kazık pazar yeri satıcılarında uygun fiyata ürün denk getirsen o da iptal ediyor veya yanlış ürün gönderiyor iade etsin diye
Kazaklar yönetim ele geçince bakalım ne yapacaklar
Hepsiburada bitmiş!!!
dostum alışmışlar fiyat arttırıp indirim yapmaya halbuki istediği fiyattan satıyor.. şu 1 senede acayip zam yaptılar
-
Evet dikkat ettim bende de öyle , diğer satıcıların ürünleri hemen geldi (2-3 gün içerisinde) , hepsiburada satıcılı olanlara ileri tarih vermişler.
Yillikta benim bildiğim yok , geçen sene yıllığı 180liraya almıştım ben de, bu sene yine yıllık alırsak %100 zam oluyor, her türlü avantajlı ama neden o kadar artsın ki biraz abartılı oldu.
Amazon uzun zamandır 39lira mesela.
Hocam papel uygulaması Hepsiburada ve Trendyol harcamalarına %15 veriyor aylığı 25 TL'ye geliyor yıllık alınca
Bu kasım ayı tırt çıktı benim için.
Yine ne varsa Amazonda varmış. 46 TL'ye Pantene şampuan,144 TLye 40lı Solo tuvalet kağıdı,
70 TLye yarım kilo lipton çay, ve uygun fiyata ıvır zıvır aldım.birde ucuz yollu bir cep tel yakınıma.
HB'den de alışverişim oldu ama ahım şahım bir indirim olmadan.TY'den yıllar sonra ilk alışverişim Kahvedünyasının
çukulatası ile oldu.N11'den oğluma fermuarlı sweatshirt ile bu dönemi geçirdim.
HB yaygarası kadar iş yapmadı,başka yerde bul farkı iade ederim lafta kalan bir argüman oldu.
Devlet keşke yeni bir kanun çıkarsa ve Online alışverişlerde firmalar her ürünün sayfasında, o ürünün 6 aylık fiyat geçmişini
gösterme mecburiyeti getirse.
-
valla herkes için saylır
bu saydıklarının çoğunu normal zamandada alabiliyoruz hatta getir yemeksepeti vs yaptığı kampanyalarda alabiliyoruz zaten
ciddi bir indirim yakalayamadım
iphone ve bir laptopu takipteyim
amz ind 1 hafta önce 47ye sattığı iphone 60tan aşağı indemdi bu indirimde
hbden bi laptop aldım 38di bi ara 33 yaptı aldım ama açmadım üst modelini bekledim düşmesini ama oda 43ten 41e indi daha aşağısını görmedi
-
66bin olan ürün Kasım ayı muhabnetine 62bin civarıydı, tam alıcaz sepet güncellendi tekrar 66bin oldu.
Başka satıcıda 68bin bir başka satıcıda 74bin.
Satıcıyı arıyosun diyor HB karışır ona biz bir şey yapamayız, HB arıyosun fiyatlar değişiklik gösterebiliyor beyefendi, ürününüzü takip edin tekrar indirime girebilir vs. klasik cevaplar.
Öyle bir sistem kurmuşlarki, hepsi anlaşmalı gibi vatandaşı biz çileden nasıl çıkartırız diye kendilerine hedef koymuşlar sanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsipaye worldcard ile parayükleme hepsiburada alışverişı olarak sayılır mı worldpuan kazanma açısından?
-
daha önce E-ticaret kampanyalarına saylıyordu. 2-3 Aydır E-ticaret kampanyası olmadığı için son durum hakkında bilgim yok. en son ay başında 2.000 TL yükleme yapmıştım. 150 TL HB World puan kazandım. büyük ihtimalle WP kazanırsınız.
-
50 TL'ye Asperox, 55 TL'ye 3lt Peros sıvı sabun, 170 TL'ye Solo 40'li Tuvalet Kağıdı, 112 TL'ye Solo 16'lı Kağıt Havlu, 120'li Finish Ultimate Plus 377 TL'ye aldım. Bunların üzerine de %10 puan kazandım. Bence yeterince uygun.
Hb ve kampanya dönemlerinde Amazon'u tek geçerim.
Diğer zamanlarda n11 kuponlar ile oldukça uyguna geliyor. Özellikle getir uygulamasından, Getir Alışverişte güzel kuponlar oluyor.
Trendyol'danda büyük meblağlı birşey alacaksan bakarım. Senede 1-2 a.v. mutlaka yapıyorum.
Hiçbir firma en ucuz değil. Illa ucuzu var, bir de para kazanacağı ürün var. Tüketici olarak uyanık olup ucuz nerede ise oradan a.v. yapacağız.
Şansımı denedim, WP geldi dediğiniz gibi. Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X