Şimdi Ara

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1688. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: stoploss30 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.774
Cevap
2.220
Favori
3.864.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16851686168716881689
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Premiumlu olunca yüzde 3 geri veriyor ya hani, satıcı hepsiburada mı olmak zorunda? diğer satıcılarda da geçerli mi?

• alierr A kullanıcısına yanıt

Hepsinde geçerli.

• Ttec Airbeat Pro Max Anc Gerçek Kablosuz Tws Bluetooth Kulaklık

1.499₺

app.hb.biz
    Ttec Airbeat Pro Max Anc Gerçek Kablosuz Tws Bluetooth Fiyatı
    https://app.hb.biz/4moSBSFRGwQ6
  • Shaza 44 Parça Mıknatıslı Alüminyum Kasa Hassas Tornavida Seti

699₺

app.hb.biz
    Shaza 44 Parça Mıknatıslı Alüminyum Kasa Hassas Tornavida Fiyatı
    https://app.hb.biz/hF30QXGCTMA3

Shaza 24 Lü Hassas Tornavida Seti SZT01

449₺

app.hb.biz
    Shaza 24 Lü Hassas Tornavida Seti SZT01 Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://app.hb.biz/NqiAzpOwk2KO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takirti -- 29 Mart 2025; 2:27:57 >

• 2 adet sepete ekleyin ve kupon da vermiş 2 adeti 280 TL oluyor %30 fındık dikkatimi çekti içeriği iyi gibi kakaolu olanında daha az fındık var

https://www.hepsiburada.com/activella-sutlu-findik-kremasi-parcacikli-800gr-30-findikli-p-HBCV00007EU15I?ftid=7sc9w415k6h3qqfo&magaza=Activella+Shop&url_src=and-product-detail

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Orange99 O kullanıcısına yanıt
    Uluslararası Nakliyat firmasının ürettiği bir ürün. Pek güven vermiyor.

Denetlenenlerde çıkanları görünce bu tarz ürünlerin denetlenmesi daha zor ben olsam almam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zknmr kullanıcısına yanıt
    Ben katılmıyorum açıkçası %30 fındık %30 dan daha fazla da şeker var içinde(belirtilmemiş) ikisi %70 olsa normal , açıklamadaki içerik doğruysa ürün iyi gibi içeriğe yalan yazma denk geldiğimi hatırlamıyorum mesela fındık olmayan bir üründe fındık var gibi ve şirket ordu da yazıyor en çok fındık üretilen yer belki geçen senenin fındığıdır ama yine de benim gözümde Ülker ürünlerinden daha güvenilir bir ürün ve almak isteyenler için şu anda 3 adet alımda 405 TL olarak mevcut 135 TL tanesi
    https://www.hepsiburada.com/activella-sutlu-findik-kremasi-parcacikli-800-gr-30-findikli-x-3-p-HBCV00007EUI50?ftid=lw3gh9yw1z7wx3lh&magaza=Activella+Shop&url_src=and-product-detail

• SÜTLÜ FINDIK kremasında, fındık ve süt TOZU toplamı %34 ahjhasfh. Fındıklı şeker diye satılması gerekmiyor mu bu ürünlerin. :eker de hangi şeker, pancar şekermi, glikoz şurubu mu ney?

"Süt tozu ilaveli fınfıklı ŞEKER"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayisikent -- 29 Mart 2025; 23:57:6 >
  • kayisikent kullanıcısına yanıt
    Neden bu kadar tepki verdiniz anlamadım ürünü de savunuyor gibi oluyorum ama Türkiye'nin %80-90 ının aldığı ürünler bundan daha kötü Ülker hobby %5 kakako %61 şeker %0 fındık içinde fındık olmadığı için paketteki fındık resmini kaldırdı Nutella %13 fındık %8 süt tozu %5 kakao %26 oldu Ülker çokokrem %60 şeker%7 kakao %4 fındık %4 süttozu %15 oldu Torku falan da kötü zaten,bunlar KAKAOLU FINDIK KREMASI oluyorsa bu da olabilir, Züber veya tadıbu alıyorsanız bundan iyidir ama onlar da pahalı fiyatının uygun olduğunu düşündüğüm için paylaştım pişman oldum 300 Gr Züber alabilirsiniz 300 TL'ye ne diyeyim

İleri gidiyorum 420 liraya Zuber Nutzilla alıyorum. Mümkün mertebe tüketmiyorum böyle ürünleri, canım çektiyse en temizini almaya çalışıyorum. Böyle ürünler paylaşırsanız böyle tepkiler alırsınız çok normal ki hakaret vs yok.

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef ekonomik durumum onu alabilecek kadar iyi değil bizim elektrik faturası o kadar geliyor zaten 2 günde yenecek ürüne o kadar para veremem, fiyat performans olduğunu düşündüğüm için paylaştım bir daha paylaşmam

Güzel kardeşim f/p ürünü filan değil o yapma gözünü seveyim, yeme öyle şeyler...

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    Maliyeti en fazla 100 TL olan ürünü 400 TL'ye ben almam siz alın bu ürün çok iyi de demiyorum kaldı ki bir ürün paylaşıldıysa almak zorunda değilsiniz her ürün size hitap etmek zorunda da değil 10k ya telefon atsam senin işine yaramaz başkasının işine yarar evet herkes biliyor 20k ya daha iyisi var

Maliyeti 100 lira? Cevap yazmaya daha fazla enerji harcamayalım en iyisi. İyi bayramlar.

• 
Sayfa: önceki 16851686168716881689
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.