< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycIone -- 9 Kasım 2021; 21:45:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (21. sayfa)
-
-
Kötü olmuş hocam ama dediğiniz gibi nasip :)
-
tıkla-kazan olayı her akşam olmuyor mu.. 30 liralık bir sipariş vericem ama kargo ücreti ödemek istemiyorum
-
5li hotweels araba 29 TL iyi fiyat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
efsane maceradan alın saat 22.00 son!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
güya 25 tl üstü bedava kargo ama 30 tllik ürün koyduğumda kargo parası yansıyor
-
Dun 75tl indirim cikti bana ama kullanmadim bgne biraktim. Gunlukmuymus o ya?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Honor Band 6 339 TL
https://www.hepsiburada.com/honor-band-6-akilli-bileklik-black-p-HBCV000008HGWZ
Geçmişte Mi Band 3 aldım, hevesim geçince sattım. Sonrasında Mi Band 4 aldım, yine kullanmıyordum ancak satmamıştım, bugünlerde sürekli kullanır oldu. Acaba onu satıp bunu mu alsam diye düşünüyorum.
-
Bende de aynı. şikayet ettim destek talebi oluşturdular. İşleri güçleri milleti kandırmak.
-
Hocam daha önce mi band 3 ve 4 kullandım sonra honor band 6 aldım yaklaşık bir yıldır kullanıyorum tavsiye ederim
Hocam aslen gönlüm Apple Watch'tan yana ancak hala iPhone indirimi yakalamış değilim, Android kullanıyorum. Band 4'ü satmakla uğraşmayacak olsam bunu alırdım ama bir bilemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu reklam da gördüm indirimleri nin belirli bi saati varmı?
Akbank hesabı olanlara 3500 TL ye kadar olan alışverişlerde vade farksız 10 ay taksitli Alışveriş kredisi var ihtiyacı olanlara güzel fırsat
Bluetooth kulaklık fırsatlarından yararlanan var mi? Hangisinden yararlandınız acaba
Samsung televizyonu 1999 tl den, hw 5 li araba setini 1 tl den aldım..kahve makinasına odaklanamadığım için alamadım..kurutma makinesi indirime girer diye bekledim girmedi ihtiyacımız vardı..sürpriz ürünleri bir anda koydular..televizyona ihtiyacım yoktu, ama sarı ya da kırmızı siteden makul bir fiyata satarım..bu sene n11 kupon kampanyası olmayınca mecbur bu fırsatları kovalıcaz..
-
Dyson V10 ve V11 kovalıyorum 1 aydır ama hiç kampanya yok
-
21:00 hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet ihtiyacından dolayı değil satmak için alıyor.
Gerçi ekonomi bu haldeyken garip gelmiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X