2 ürün aldım. Tv de reklamı olan ürünler de değildi. Ertesi gün iptal ettiler sonra yine aynı satıcılar aynı ürünleri daha pahalıya satışa koydular. Tam bir kepazelik |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (23. sayfa)
-
-
bende reeder telefonu aldım hocam 500 tlye çöp diye iptal ettim yorumlar iç açıcı degildi
-
Laptop almaya niyetlendim 1 ayda malum fiyatlar 2000-2500 TL arttı en az. Dolar yükselmeye devam ediyor n11 bu sene alışveriş yapana 2 gb internet veriyor şaka gibi ama durum ortada. Acaba hepsiburada amazon trendyol falan black friday kampanyası yapar mı beklemeye değer mi? Yoksa şu an ki mevcut kampanyalar ile az da olsa indirim var şimdi mi almak mantıklı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 10 Kasım 2021; 11:49:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yapmayın hocam ya ben alırdım sizden :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hangi TV, link var mı?
Görsel varsa elinizde ya da ispat mutlaka hakem heyetine verin eşek gibi zararınızı ödeyecekler. Test edildi onaylandı. 1800 civarına aldığım monitör 3200 olana kadar direndiler ve hakem heyeti kararı çıkınca paşa paşa aradaki farkı çek olarak verdiler
500 telefon mu sattı hb hocam ya vay be. Normalde kaç TL bir üründü ki acaba?
Bu marka-model hakkında bilginiz var mı hocam nasıldır ? Yeni gördüm ama belki tekrar düşer diye takip edebilirim.
-
1000 TL hocam.
-
Genelde yurtdışında kullanılan bi marka olarak biliyorum ben. Kaliteli olduğunu duydum.
-
Vay be alıp denenebilirmiş aslında
Öyleymiş hocam. 2999'iken mantıklı bir fiyatmış sanırsam genel olarak bakarsak denk gelirse almayı düşünüyorum
-
Ama sar değeri adam öldürür olabilir bu fiyat bandında
şunları denetleyen, yalan indirime yaptırım uygulayan bir kurum yok
o yüzden bu tüzel kişiliklerin hepsini fazla hesap açarak, sistem açığı yakalayarak vs sömürmek mübahtır.
-
-
Baby Toys İlk Bisikletim
Baby Toys İlk Bisikletim Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al (hepsiburada.com):
80 TL
Merrell J50183 Hydrotrekker Outdoor Siyah Erkek Ayakkabı
https://www.hepsiburada.com/merrell-j50183-hydrotrekker-outdoor-siyah-erkek-ayakkabi-p-HBV00000JSF76
476 TL
-
2 TL cüzdan bakiyesi verdi, çekiliş almak istiyorum görünmüyor. Nasıl yapmak lazım?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X