< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (22. sayfa)
-
-
Akıllı saatlerde düşer diye bekliyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an stok sorunu var gibi, bu fiyat fazlasıyla sürpriz olur.
-
Çok geçmiş olsun
bu gece bitiyor benim de ama hala kargo parası istiyor ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
en çok satan iphone modeli olması muhtemeldir, vatan, teknosa, media markt gibi kurumsal yerlerde de stokta görünmüyor apple store dan sipariş edenler de hala teslimat beklemede tarihin ucu açık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayrıntılı bilgi için link var mı?quote:
Orijinalden alıntı: black26Akbank hesabı olanlara 3500 TL ye kadar olan alışverişlerde vade farksız 10 ay taksitli Alışveriş kredisi var ihtiyacı olanlara güzel fırsat
Bosch Siemens düşünüyoruz hocam 3 4 Bin arası
Tamda telefona ihtiyacım vardı satarsanız alayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evdeki tüplü sürekli görüntü gidip geliyor, fırsatı yeni gördüm, görmesek daha iyiydi sanırım atı alan Üsküdar ı gecmiş
tv'yi ben de alacaktım ama, üzerine biraz daha ekleyince grundig 4k alınabiliyor diye düşünüp vazgeçtim.
-
-
Robot supurgeyi alan oldu mu merak ediyorum.
Efsaneler kulübü üyesiyim aciliyet olursa bilgileri geçin siparişi geçeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Kasım 2021; 0:39:31 > -
2-3 stok girmişlerdir dedim ama essahtan indirimmiş galiba, ben tv'de görünce telden bakayım dedim ama bitti demişti hemen. Anne baba için ideal bir tvydi, değerlendirecektim.
-
-
Reeder p13 telefonu bende aldım uygun bir kar ile satsam mı yoksa siparişi iptal mi etsem bilemedim. Var mı ihtiyacı olup almak isteyen.
o fiyat bandında Grundig var miymis peki? :)
Aerocool Airhawk Duo Cam Yan Panel Adreslenebilir Duo RGB Fanlı 3.0 Oyuncu Kasası 549,00 TL
-
başka bir ürün ile 50 liraya tamamlayıp sipariş geçtim.. teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X