< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (24. sayfa)
-
-
77 TL, K'Nex K-Force K-10X Yapı Seti 47516
K'Nex K-Force K-10X Yapı Seti 47516 Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)
9458761891890.jpg (500×500) (hepsiburada.net)
Arena 40494438 Bywayx Yüzücü Şortu, 76 TL
https://www.hepsiburada.com/arena-40494438-bywayx-yuzucu-sortu-p-HBV00000J74BL
-
Bende ne var ne yok diye girdim, adamların 2.si 1tl dedikleri ürünler dışarıdan yarı fiyatına toplanmış. Adamlardaki ticari zekaya bak.
-
hocam benim şehirde üretiliyor candy markası ile beraber (eskişehir) kaliteli marka, ablamlar bunun 9 kg olanını kullanıyorlar 2-3 yıldır sorun yaşamadılar şimdiye kadar.
-
Anladım hocam sağolun eğer düşerse değerlendireyim :) Takipteyim. Bilgi verir misiniz belki gözden kaçırırım denk gelirse çok sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanyanin ilk aksami yapilan sepette butun urunlerde %20 indirimi tekrar gelir mi acaba? Kacirdik resmen onu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: drangela61
Hocam hangi TV, link var mı?bu televizyon hocam
https://www.hepsiburada.com/samsung-40t5300-40-101-ekran-uydu-alicili-full-hd-smart-led-tv-p-HBV00000UEXQV?magaza=Teknofish
-
ben girer girmez hemen aldım hocam, zaten diğer şeylere bakamadan bitti zaten..
-
Blender seti lazım ya da set için kupon var mı böyle kampanya ya da kuponu olan biri? Valideye hediye Alicam öğrenciyiz ne kadar ucuz o kadar iyi
Geçen gün çok güzel outdoor indirimleri vardı. Monta 1800 lira verilir mi diye düşünürken 2500 lira şu an aynı mont. Tekrar gelir mi bu indirim acaba :(
-
Saat kaçta başlıyor bu herkesin meraklı beklediği ama alamadığı kampanya, indirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirime bak be pril ve head and shoulders 😂
Fırsat için kırk yılın başı TV açtık bugün indirim yok sadece pril aldım kargo bedava gelince efsane maceradan
-
Link var mı ürünün
19'a düşmüştü 2 adet aldım şuan 24.90 normal piyasa fiyatı "Reklamda Gördüm" indirimleri kısmında görürsün sitede zaten.
-
-
Uzun süre indirimde kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pril akşamdan beri 19 lira. 8'den sonra 29-49 gibi fiyatlar çıkmaya başladı. 9'da 24,9 oldu şaka gibi. başka da bişi düşmedi benim gördüğüm kadarıyla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X