Şimdi Ara

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (34. sayfa)

7 Kayıtlı Üye ve 30 Misafir (8 Mobil) - 29 Masaüstü8 Mobil1 Android
5 sn
32.852
Cevap
2.173
Favori
3.690.668
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6tb hdd alacaktım bir türlü alamadım ödeme sistemi yüzünden daha sonra stok bitti alan nasıl aldı anlamadım 3 gündür duran hdd indirimde tam ben alacakken patladı Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• Huawei freebuds 3ü 700 tlnin altına çeker miyim derken proyu 998 tlye çektim. Benim için güzel oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi söz Amazonda...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Böyle saçmalık görmedim. Tüm siparişlerimi iptal ettim ardından bir daha sipariş verdiğim halde onları da iptal etti. Risk analizine takılıyormuşum. Böyle saçmalık olabilir mi ?

Edit: Arkadaşlar hepsini bir almadım3 5 parça bişe aldım. İptal ettikleri Ürünleri tekrar aldım. Onu da iptal ettiler tekrar aldım o yüzden uzun görünüyor. Bir üründen fazlası alınmadı siparişlerin normalde. Saatlerine bakarak da aralarında fark var anlaşılabilir.
    Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 12 Kasım 2021; 6:58:36 >

• Reklamı geçtim bugün heryerde Hepsiburada 11.11 panoları reklamları doluydu baya kazanıyorlar bunlar amazondan korktu bence geçen sene böyle değillerdi 😂😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • N11 yalan oldu heralde bu yıl Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• N11 in acıklı durumu ekonominin de aynası...

eskiden 1 ay önceden kupon dağıtmaya başlarlardı şimdi 2 gb hediyeye düşüler...

• N11 hadi neyse de Gittigidiyor diye bir site vardı adı bile anılmıyor artık

• sarkat kullanıcısına yanıt

Gitti gidiyor....Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• gitti artık çoktan gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

Bir insanın 3 tane 5.2 lira değerinde kahve makinesi ihtiyacı olmasına ihtimal vermemişler, al-satçı muamelesi görmüşsün galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 12 Kasım 2021; 1:4:45 >
  • Tazmnia T kullanıcısına yanıt
    %5 A52 indirimle 3769'a alınabiliyordu ama bir türlü başarılı olamadım, ödemenin son aşamasında hep sepet boş dedi.. Satıcılardaki stoklar bir bir tükendi.. İyi fiyattı ama yalan oldu.. Bir daha zor.. Dolar olmuş 10 lira 🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu kasim hepsiburada baya iyiydi bence. Tek yandigim ilk aksam butun urunlerde sepette yuzde 25 miydi neydi o indirimi goz gore gore kacirdim. Ama baya bir sey yakaladik iyi oldu

• Anafartalar- kullanıcısına yanıt
    Evet bence de bu senenin kralı hb oldu. Bugün yaptığı sepet indirimleri gerçek indirimdi. Takip ettiğim herşey piyasanın en ucuzuydu. İlk gün %25 i görmedim ama. Eğer bugünki gibi gerçekten düştüyse çok iyiymiş

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt

O nasıl bir alışveriş öyle.

• raziel82 kullanıcısına yanıt
    Kendi sattığı Dualsense de çakallı yaptı 748 tl üzerine %11 indirim gelince 666 tlye düştü siparişler geldi hemen fiyatı 829 tl yükseltti 11 indirimli eski fiyatına döndü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu aradan çıkardım ama nöbette olmasam motosiklet ekipmanlarına yüklenecektim .s onlar ay sonu indirimlerine kaldı artık.

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    Hızlı giden ürünlerde çakallık yaptı demek. Stoklarla sınırlı deseydi bari sepet indirimi. Benim takip ettiğim ihtiyaçlar vardı. Nevresim yorgan çarşaf falan. Aldım rahatlıkla, zaman bitene kadar da değişmedi. Tvlerde güzel indirim oldu, cep telefonu bazı modeller iyi fiyata sattı

• raziel82 kullanıcısına yanıt
    Aslında hızlı gitmiyor satılsın diye indirim yapmıştı 11 11 kampanyası ile birleşince güzel fiyata geldi hb de zarar ediyoruz diye hemen fiyatı değiştirdi alan aldı alamayan kaldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.