Şimdi Ara

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Sucre Maricruz , YuBa2 , yigit_dark , runik Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
32.853
Cevap
2.173
Favori
3.690.761
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin ihtiyacına göre değişiyor ama insanlar almak için resmen bilgisayar başında falan oturmalı. Yoksa dişe dokunur bir şey yok. İşe yarar ne indirime girse 5 dk sonra bitiyor. Ne anladım ben bu işten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    Yine de belki bu senenin en iyi en dip fiyatları değildi belki kur ve enflasyon nedeniyle ama, güncel fiyatlar üzerinden kampanya oranı olarak bakınca bana bu yılın iyi kampanyası gibi geldi

• Bu sorunu tek ben mi yaşadım acaba.

Saat 23.35 gibi 290 TL'lik sepet yaptım.

Supermarkette tüm indirimlere ek %15 indirim olarak 45 TL gibi bir indirim yapmış.

Bir fiyat garipligi hissetim, 150 / 30 düşmemiş dedim ürünleri tek tek kontrol ettim,hepsi 150 / 30 'a dahil.

Nsyse 30 TL'den vazgeçtim,garantipay ile ödemeyi yaptım,oradan da 50 tl bonus gelecekti.

Bonus Flas'a baktım ödeme alınmış,HepsiBurada da siparislerime bakıyorum sipariş görünmüyor. Yarım saat böyle devam etti. Sonra baktım bonus flasdan HepsiBurada aldığı ödemeyi iptal etmiş hareketlerden silinmiş ödeme.

Dolayısıyle sipariş de yok ortada. Oysa siparisiniz onaylandı yazısını gördüm ama email gelmeyince şüphelendim ödeme alınmış mi diye baktım. Dedigim gibi bi 30 dakika ktredi kartı hareketlerinde ödeme göründü.

150 / 50 ve yanına %15 yanına garantipaydan 50 bomus çok kazancli olacakti ama olmadı. Başka yaşayan var mı 150 / 30 indirimi düşmeyen. Benim asıl garip buldugum ürünlerin hepsi 150 / 30 gecerli olmasına ragmen 250 TL lik sepet varken 150 / 30 indirimi yapmaması.

Neyse daha çılgın cuma var,bunlarda indirim taktigi bitmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt

Maşallah neler aldınız öyle hocam ya böyle bi alışveriş görmedim

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Algılanmamış olabilirim, 3 tane almadım. Bir tane aldım. İptal ettikleri zaman diğerini aldım. İptal saatleri yazmadığı için durum öyle anlaşılıyor yoksa sipariş her biri için 1 adet .

İlk ev deterjanları vs aldım sonda AirPods hdd kahve makinesi ve zwilling vakum makinesi yanında torba tabak aldım iptal oldu bunları tekrar sipariş verdim verebildiğimi sonra iptal oldu tekrar verdim gibi oldu. O süpürgeyi de annem aldı allahtan bir onu tuttular kadın 1 haftadır bekliyor düşer diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 12 Kasım 2021; 5:44:46 >
  • Hocam aslında iptal edildiği için böyle görünüyor.. yani iptal ettikleri için tekrar aldım. O da iptal oldu. Tekrar aldım. 3 5 parça bişe var yoksa. Buradaki iptallerin hepsini aynı anda almadım.

• Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt
    En çok da kaçırdığım bu ürüne yanarım. Evdeki bütün hddleri formatladım testlerini yaptım satışa çıkarıp bunu alacam dedim Hepsiburada sağolsun bu siparişimi de iptal etti. Şimdi bırak ekstra indirimli fiyatı ürün de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 12 Kasım 2021; 6:5:9 >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Bana da world pay ile oldu, alamamış oldum maalesef

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Garantipay le ödemede aynı durumu bende yaşadım ve siparişim iptal oldu. Bir alakası var mı bilmiyorum ama tekrar sipariş verirken bonusflash a sipariş öncesi şifremle giriş yaparak uygulamayı açık tuttum ve bu şekilde siparişi tekrar geçtim oldu.

• piayback P kullanıcısına yanıt

Bende bflaş zaten çevrimiçiydi. Gelen bildirimi açtım Hepsiburada òdemesini onayladım. Ödeme de alındı,ödemenin alındığı hareketlerde 15-20 dk göründü ve bu sürede HBurada da siparişim görünmedi,oysa ödeme yapildigi an ödeme beklenen sayfa ilerledi ve kapandi ödeme alindigi için. Ödeme alindigini onaylamasa ödeme sayfasi ilerleyip kapatmazdi onay bekleme ekranını. Tahmin ediyorum 150 / 30 indirimi düşmedi bu hata başkalarında da olunca HB alışverişleri iptal etti.

Neyse,hemen 2 ürünün fiyatı düşmüş bugün zaten. Bindirip indirmeyr rağmen bonuş flaş 150 / 50 puan kombosuyla benim için oldukça kazançlıydı. 300 TL'lik ürün 170 TL'ye mal olacaktı. Seçtigim ürünlerde gerçekten zaten %20 indirimli ürünlerdi. Şu bonus garantipay 150 / 50 kampanyası bitmeden 200/50 yapsa bari Hepsi.

Trendyol garantipay ödeme sunmuyor orayı degerlendiremiyorum.

• Gece 23:50 gibi indirmli bir kaç ürün sepete ekledim, ödeme ekranında 3d mobil ödeme ekranı da geldi, şifreyi girdim fakat hiçbir hata vermemesine rağmen satınalma işlemi yapılmamış. Sonrasında baktım aynı ürünler sepette ve indirimsiz fiyatları yazılı. Tüküreyim bunların yapacağı işe. Keşke amazon biraz ürün stok ve çeşitliliği artırsa da bunlara hiç itibar etmesek

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt

Amazon ürün çeşitliliğini artırsa, ayrıca bu iade ürün satma işinden vazgeçse diğer sitelerden çöp almam ben.

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt

Hocam benim verdiğim siparişleri de iptal ettiler. Gerekçede sunamıyorlar tek dedikleri talep açtık bekleyin.

İptal ettiklerinde aradım dedim durum nedir böyle böyle tekrar verin dedi indirim devam ediyor tekrar verdim onu da iptal ettiler. :)

bu arada çıktığı günden beri efsaneler kulübü üyesiyim. 3 aylık sipariş sayım 100 200 civarında seyrediyor. Adresler kartlar aynı. Bir anda siparişlerim güvenliğe takılır oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 12 Kasım 2021; 10:27:47 >
  • twitterda verdikleri cevap...

son saatlerde yaşanan ödeme problemlerni kabul etmiyorlar....

''Merhaba, kampanyamız yoğun ilgi gördüğünden web sitemiz/mobil uygulamamızda yavaşlıklar meydana gelmiş olabilir. Farklı kampanyalarımız Kasım ayı boyunca devam edecektir. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.''

Gerçi cevap, Twitterdaki salak ve zeka özürlü robotları Ayşenur un otomatik cevabı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 12 Kasım 2021; 11:36:54 >
  • Arkadaşlar bu kadar yüzsüzlük görmedim, siparişiniz iptal edildiyse yasal yollardan haklarınızı arayın diyorlar. Fakat iptal sebebi bankanız diyorlar. Bunu derken iptal edilen bazı siparişlerin ücret iadesi de cüzdana yatıyor. Şimdi cüzdana iade olan para nasıl oluyor da banka yüzünden oluyor ben bunu anlamıyorum. Bu soruyu yöneltiyorum dediğim gibi bankanızla görüşün diyorlar.

Yani resmen çözüm üretmekten ziyade başlarından savıyorlar. Yani ben iptal sebebini arıyorum. 300 400TL için değil. Gider 300lira pahalıya da alırım. Ama o kadar bekleyip bunu kovalamak almak ardından böyle bir tavra maruz kalmak insanın sinirini bozuyor. Ve bugün gidip 200 300 liraya dahi bişe alsam iptal ihtimalleri var. Neye göre olduğunu ben çözemedim. kart benim adıma kargo anneme gidiyor yaklaşık 3 4 yıldır bu böyle ama bu sebepten mi oluyor diye düşünüyorum.

Bu hususta şundan olabilir diyecek olan varsa seve seve dinlerim.

Çok anlaşılmayacak bir şey değil aslında ama.

Kart bana ait, adres benim adresim vs yani hiç bir değişiklik yok.

Her şey daha öncesinde olduğu gibi stabil.

Sonuç; 23:17'den (yaklaşık olarak hatırladığım kadarıyla), 00:00'a kadar defalarca

hem notebook, hem de telefondan denememe rağmen;

Ya site dondu, ya da site de sorunun banka kaynaklı olduğunu ifade eden değişik uyarılar çıktı.

Yani bankadan tahsil aşamasına dahi gelemedik biz  

İzahı çok basit değil mi ?

Bu kadarını Hepsiburada dahi tahmin edememiş.

Millet olarak son dakikacı olduğumuz gerçeği de buna eklenince;

Çöktüler.

Bankadan oldu vs. tarzı yaklaşımlar işin daha da ayıp tarafı.

Benim penceremden hikaye bu.

• koolandgang kullanıcısına yanıt

Üstad benim bankamdan çekilen paraya ait siparişlerimin alayını iptal ettiler. Hırsızlık falan gibi gördüler sanırım arka arkaya alınca. Bunlar iptal ettikçe ben aldım onu da iptal ettiler.

Herşey stabil dedim ki son siparişimde alıcı ismini de kartın sahibi olan ben yapayım o sipariş iptal olmadı. Öncesinde annemdi. Annemin adına ama benim kartımla yapılan ödemeydi o sipariş. Ne gibi bir şüpheli işlem gördüler eskiye nazaran bilmiyorum. Ha bana deseki siz annenizin adına almışsınız ama meblağlar büyük güvenlik sebebiyle iptal edildi kendi adınıza alın. Onu da yapardım. Ama demediler banka onay vermiyor diyorlar.

Ayıptan da öte bu. Bu durumu açıklıyorum bırakın açıklamayı bankamdan gelen yazıyı gönderiyorum yapacağımız bişe yok tekrar bankayla görüşün diyorlar :)

Aklım hayalim almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 12 Kasım 2021; 12:13:56 >

Sıkıntı yapmayın. Her şey de bir hayır vardır.

Şimdi Amazon bir bomba patlatır, iyi ki olmamış dersiniz, deriz  

• koolandgang kullanıcısına yanıt

Hocam alamadığım mala mülke sıkıntım vallahi yok. Bu tarz haksızlıklara tahammülüm az işte. Benim suratıma kadın bankanızla görüşün görüştüyseniz yasal yollara başvurun yapabileceğim bişe yok diyor. Telafi etme derdinde hiç değiller. Ben hepsiburadayı takip ediyorum ki efsaneler kulübüyüz ıvır zıvırız diye.

Karşısındaki insanı adam yerine bile koymuyorlar. Bunlara adalet lazım adalet. Trendyolmuş n11miş hepsiburadaymış al birini vur ötekine.

İşte bende diyorum her şeyi birilerinden beklemeyelim.

Tavrımızı koyalım. Ho ho ho hepsiburada'nın ya da her neyse çok da şeyindeydi diye düşünenler olabilir.

Varsın düşünsünler, önemli değil. Ama yarın 3-5 daha ucuz diye oradan oraya

savrulacaksak; O zaman olur böyle şeyler, firmanın bundan haberi bile yoktur, mh'nde ki cahilin işidir deyip geçelim.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.