Şimdi Ara

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Wolvarine10 , Karşıduran , ahmtulsnn Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü3 Mobil
5 sn
32.855
Cevap
2.173
Favori
3.691.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet hp fazla fırsat çıkmadı inş 27 Kasım da birsey ler olur.. Her eve lazım olan beta organizer 25 gözlü kapaklı kutu ben aldim biraz küçük gibi ama boyu ayarlanan tipde olduğu için kullanışlı daha ucuzu yok birsey alirken sepete ilistirilince kargo derdi kalmaz..https://www.hepsiburada.com/superbag-beta-organizer-25-asr-5048-p-HBCV0000063L1V?magaza=Asudeavm&url_src=and-product-detail

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • IsPraNo kullanıcısına yanıt
    Şuan ki fiyatı 3200 acaba yine düşer mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Böyle bir saçmalık var mı ya cüzdan ile ödeme cüzdan kullananlara zorunlu olmuş. Kart ile normal bir alışveriş yaptırmıyor illaki Hepsipay a para yüklettirip öyle ödeme yaptırıyor. Örneğin 500 TL lik bir alışveriş yapacağım normal kart bilgilerini girerek ödersem banka kampanyasından faydalanıyorum ama cüzdan ile ödenince farklı pos dan çekim yaptığı için banka kampanyalarına dahil olmuyor işlem böyle bir dayatma böyle bir zorunluluk çok saçma Müşteri temsilcisinden gelen mesaj aşağıda.

Hepsipay Cüzdan Ödeme seçeneği daha önce Cüzdan kullanmış müşterilerimize ödemelerde zorunlu hale getirilmiştir. Ödeme ekranında peşin ödeme yerine sadece ''Kart ile peşin ödeme Hepsipay'' olarak görünüyor olacaktır. Taksitli ödemelerde ise normal ödeme yöntemlerine ulaşabileceksiniz.

Cüzdanınıza; Hesabım – Hepsipay Cüzdanım alanından ulaşılabilirsiniz.

Cüzdanınızdaki toplam HepsiPapel ve Nakit Para Hepsipay Cüzdanım alanına girildiğinde üst alanda görüntülenmektedir.

Ödeme adımı dışında Şimdi yükle, hep kazan adımından da cüzdana bakiye yüklenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayıp hepsi pay hesabımı kapatmak istiyorum dersen kapatırlar. Uygulama veya web üzerindenkapatmana izin vermiyor sistem

Çoklu kart ile ödeme yaparsanız hepsi pay'den çekmiyor ben geçen sefer öyle yaptım

Son gün ben GarantiPay'dan.ödeme yaptım yalnız. Ödeme alındığı halde sipariş sistemlere düşmedi ve 15 dakika sonra çekilen tutar iade olmuş. Belki de bu yüzden. Yalnız bu anlattığınız şüpheye bile gerek olmaksızın net olarak yasala aykırı. Sürdürülebilirliği yok. Yakında biri mahkemeden uygulamayı durdurma kararı aldırır. Nice stajyer avukatlar için kendini geliştirme ve kanıtlama şansı.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Şikayet ettim isterseniz cüzdan hesabınızı silebilirim diyor o zaman kart ile ödeyebilirsiniz diyor bu çözüm değil ki niye siliyorum cüzdan hesabımı. Cüzdan hesabım kalır ister kart ile öderim ister cüzdana yükleyerek ödeme yaparım önceden olduğu gibi. Bu benim yani müşterinin tercihine kalmış böyle bir dayatma çok saçma.

• Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
    Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]webtekno
    Hepsiburada’nın Hisse Fiyatı Bir Günde %35 Düştü
    https://www.webtekno.com/hepsiburada-hisse-fiyati-bir-gunde-yuzde-35-dustu-h117240.html

NASDAQ'da listelendiğinden beri (yaklaşık 4 ayda) %75 erimiş.

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 13 Kasım 2021; 14:53:6 >

Türkiye'de çok skandal gördük, bu kadarı da olmaz denen her şey oldu ve hiçbir şeye şaşırmaz hale getirildik ama bu nedir ya? Cüzdansız alışveriş yaptırmam demek için hangi zihni altyapıya sahip olmak lazım çözemedim.

Türpçü! Sana ne oğlum kartla mı cüzdanla mı ödeyeceğimden!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada tüpçüde değil diye biliyorum :)

• piayback P kullanıcısına yanıt
    Fark etmez, satmadıysa, öbürü de 'Tüpçü'nün laciverdi malum.

farklı eposta ile yeni hesap açarak halledilir o zaman.

• piayback P kullanıcısına yanıt

Aydın Dogan'ın kızının mıydi HepsiBurada? Trendyol kimin di?

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    HB aydın doğan ın kızı Hanzade Doğan ın trandyol büyük hissesi Alibaba nın

Ben de cüzdanı kapattırdım. HB böyle bir dayatmanın normal olduğunu nasıl düşündü anlamış değilim.

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

2 Ay önce 500 TL'ye ithalatçı garantili alan ben: Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• ru1ns R kullanıcısına yanıt

boşuna acele etmişsin kasımı bekleseydin alırdın

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Sormayın hocam ya. Fifa 22 çıkınca almak zorunda kaldım klavye mouse ile oynanmıyor bende aceleylen almıştım neyse sağlık olsun Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• Bu cüzdan muhabbeti kadar hayatımda boş bir şey görmedim. Paranızı bildiğin hapsediyorlar.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.