Şimdi Ara

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 9.senfoni , gokhan4481 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir - 14 Masaüstü
5 sn
32.858
Cevap
2.174
Favori
3.691.935
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4000 lira indirim mi bekliyorsun?

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Hocam nerden buldun yorumu ben unutmuşum. Neyse 7K idi daha 2 ay önce o zamanlar 6K olur diye düşünüyordum kampanya zamanı ama tabi aldı başını gitti artık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

Benim de bugün habersiz iptal edildi. Şikayetleri yağdırıyorum. Hem şikayetvar'a hem de kendi sistemlerinden. Rezillik başka bir şey değil.

• kilecerme kullanıcısına yanıt
    Neden olduğunu söylediler mi peki hocam ? Bende sürekli banka problemi risk analizi diyorlar. Böyle bir rezalet görmedim bir adet siparişim kalmıştı o da başka firmadan iptal ettiler onu da. Bir de bana bankayı arattırıp provizyon kodunu sordurttular iptal olmaz böylece dediler. Paramı işletiyorlar diye tüketici hakem heyeti yolu gözüküyor gibi.

Bana da aynı şekilde banka risk analizi diyorlar. Madem risk analizi niye aynı gün iptal etmiyorsunuz 4 gün sonra ediyorsunuz. Reklam yapmayı biliyorlar ama.

Bir daha yanında geçmem. 50 lira fazla veririm amazondan alırım.

Benim de bugün 2 siparişimi iptal ettiler.

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt

Kendi sitesinde bile 8 bin olan 128 gb lığı 8.5 olan ürün başka yerlerde abartmışlar o fiyatı

• Hepsiburada üzerinde iphone 11 128 gb 10400 tl apple sitesinde 8400 fırsatçılığın böylesi

• Efsane macera çekilişinden bir şey kazanan var mı aramızda benim biletlere hiç bir şey çıkmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden kontrol ediliyor bende bakayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Serkan Sarı kullanıcısına yanıt
    çevrimiçi – hayata dair her şey
    Hepsiburada.com Efsane Macera Çekiliş Sonuçları!
    https://cevrimici.net/hepsiburada-com-efsane-macera-cekilis-sonuclari/

Bunu buldum internette hepsiburada üzerinden bulamadım sonuçları

• Malesef birşey çıkmamış :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Amaç Trendyol'dan alışveriş yaptırmamaktı. Hanzade Doğan'ın ticaret ve rekabet yöntemi bu şekilde. Ben de 2 ürünü Trendyoldan almaktan vazgeçtim 20 TL kazancım olsun diye HepsiBuradadan aldım ama aynı gece Trendyol ürünün kuponunun da. Trendyoldaki ürün de kaçtı.

Hocam ben sistemlerini çözebilmiş değilim, aldığım firmayı aradım. Dedim neden iptal oldu siz görebiliyor musunuz hayır Hepsiburada iptal etmiş diyor. Hepsiburada benim bütün siparişleri iptal etmiş bir annemin aldığı iptal olmamış. Söyleyince risk analizi diyor. Bir siparişim kalmıştı bunun provizyon kodunu iletin dediler bankamdan aldım ilettim. Bu da iptal oldu. İşin ilginç yanı diğer hesaptan verdiğim siparişlerde sıkıntı da yok. Ben bu işi anlamadım. Arıyorum telefonda konuşuyorum kayıt oluşturuyorum hep robot cevaplar. Sipariş veremez oldum siteden.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Yav hocam saçmalıktan başka bişe değil zamanında ayçiçek yağı aldık aynısını yaptılar. Aygaz otogaz aldık aynısını yaptılar sistem bozuk. Ben bunlardan nasıl alışveriş yapacağımı anlamadım

• phsna P kullanıcısına yanıt
    Cok amatorce duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu hepsijet denen kargo firması paketlerimi bir türlü teslim etmiyor sizde de durum aynı mı

• kosesoysahin K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam bende bu konudan muzdaribim. Paket 4 gündür bulunduğum şehirde ama dağıtıma çıkarmıyorlar. Hayır neden dağıtıma çıkmıyor diye arıyorum. Sistemde bir gün yazıyor o zaman diyorlar. Böyle saçmalık ilk defa görüyorum ya

• LacWer kullanıcısına yanıt
    Aynı durumla karşı karşıyayız Amazon ve trendyolda yoğun dönemde ama hemen teslim ediliyor

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.