Kime teslim edilmiş acaba? Kesin yanlış teslimat yapılmıştır. Bir keresinde Hepsiburada yada n11 den kargo bekliyorum. Fazladan bir poşet gelmiş eve kargo poşeti Trendyol halbuki Trendyoldan siparişim de yoktu. Neyse açtım baktım fatura ismi başkası sonra poşet üzerinde ki barkod etiketinde adım yazıyor ama etiketi transfer noktasında yapıştırmışlar. Yani bana gelecek kargolar için hazırlanan barkodlardan birini de başkasının poşete yapıştırmışlar kargo yanlışlık sonucu bana gelmiş. Tabi Trendyol müşteri hizmetleri ile konuş babam konuş derdimizi anlatana kadar illallah ettim. En sonunda ya gelin bana ait olmayan kargonuzu alın yada çöpe atacam dedim ilgilenmediler. Belkide ucuz bir yelek olduğu için ilgilenmemiş olabilirler. Ama sizin ki gibi pahalı bir ürün de olabilirdi. Geçmiş olsun parayı kurtarmışsın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (41. sayfa)
-
-
-
aynı sey benimde basıma geldi hocam n11de idi baskasının urunune benım adımı yapıstırıp yollamıslardı benım urunumede o kısının adını yazıp yollamıslardı
-
firsat degil ama hb ile ilgili oldugu icin yazayim dedim..es kaza dip fiyat arastirirken mouse icin bir siteden 70 liraya mouse buldum hb a yonlendirdi.logitech bilmemne 2 tane siparis verdim..sonra verdigimi unuttum.25 gun sonra kargo geldi..ben de almis oldugumu hatirlayinca hb sitesine bakmak aklima geldi..benim aldigim satici urunu temin etmemis anladigim kadariyla 15 gun beklemisiz..hb de 2 parca ayni marka model mouse u daha pahali satan bir saticidan temin edip bana gondermis..cok fazla fiyat farki yok parca basi 15 lira mi oynamis ama ilginc geldi..yapmazdi boyle isler hb ama hayirlisi..
-
Ben bunlar nasıl para kazanıyor hala anlamış değilim 20 papel verdiler bende çorba konserve vs alayım bari dedim, piyasa fiyatının baya altına siparişi geçtim. Zaten 63 TL lik sipariş 43 TL ödedim kargo ücreti yok çorbaların 2 si Erzurum'dan 2 si Diyarbakır dan bazı ürünler Ankara'dan bazıları İzmir'den 4 yerden parça parça kargo geldi. Satıcı Hepsiburada kargolar kutulu mutulu hala nasıl para kazanıyorlar anlamıyorum. 🙉😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Size denk gelmiş. Benim siparişimin kargolanması gereken gün iptal edip tedarik edemiyoruz dediler. Niye başka satıcıya yönlendirmediniz dediğimde de kem küm. Bunlara verilen cezaları sorgulardım ancak hakikaten hak ediyorlar.
-
dedigim gibi belki de olumlu yönde gelişiyorlardır
-
İndirimin ilk başlarında aldığım iki tane pantolon bugün iptal edildi, tedarik edilemiyormuş, yalana bak aynısından farklı siparişte kendime almıştım o geç olsa da geldi, iki tane aldığım olan iptal edildi hemde farklı renklerde biri olsa neyse diyeceğim ikisi birden gitmiş, fiyata baktım 191₺ olmuş ben 99'a almıştım, son dolardan sonra iptalleri basıyorlar herhalde geçmiş olsun. Ekonomi finito, emeği geçenlerin abv.
Birde parayı cüzdana atmış, zorla mı kardeşim ben paramı istiyorum bakalım ne olacak şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Kasım 2021; 15:20:2 > -
Geçmiş olsun hesapdan karta aktar seçeneğini kullanın kredi kartına parayi geri yüklüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o saçmalığı bende yaşıyorum 3 kargomda aynı şekilde örnek şikayet ediyorum ama boş.. 5 gün teslimat şubesinde maalesef
diger kargo aktarmada kaldı mesela hareket yok, yada kayıp oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 19 Kasım 2021; 9:12:38 >
-
21 kasımda yine efsane indirim başlığı açmışlar. ne yalan söyliyim onu bekliyorum. çünkü 11 kasımdaki %15 ekstra sepet indirimiyle gerçekten çok uyguna ürünler aldım. şu an amazonda bile o fiyatlara ürün bulamıyorum. eğer 21 kasım indirimleri fos çıkarsa bu sefer denize düşen yılana sarılır misali amazondan yıllık stoklarımı yapacağım.
-
Ne aldım hocam bizimlede paylaş belki gözümüzden kaçanlar olmuştur 😁
-
-
Dostlar pc topladım ama sizce indirim vaktini bekleyeyim mi 21 -26 kasım arası diyor
Paylaşıldı mı bilmiyorum kedi yatağı fiyatı uygun.
-
ev elektroniğinde 1000 liraya 150 tl indirim vermişler kupon olarak iyi gibi sanki
-
Kişiye özel mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sanırım öyle
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X