< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmözdemir16 -- 21 Kasım 2021; 13:21:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (42. sayfa)
-
-
hepsiburada konusuna yazmak?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Prime sahibiyseniz ve Amazon'la iletişime geçerseniz mağduriyetiniz için çek fakan verirler Deneyin derim.
-
Cevap için teşekkürler ama yanlış yazmışım. Mağdur eden Hepsiburada. Siparişim hepsiburada'dan idi. Yanlışlıkla amazon yazmışım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
15:00-18:00 indirimlerinde oral-b başlıklarda %30 indirim var, 4 lü crossaction başlık 81 liraya geldi.
-
Yakininizda migors varsa 59 tl 4lu baslik (1 alana 1 bedava)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam evde rahat rahat oturuyodum, neden bozdun rahatımı Teşekkürler gidip bir bakayım iptal ederim hb şiparişini duruma göre
-
5 tl inmiş fiyatı
-
Geçen indirimde 3.999TL olan robot süpürge bu sefer 4.599TL indirimde.
-
Nerede var acaba ?
Beylikdüzü bölgesinde 2 li başlık fiyatı 94 tl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saat 17 oldu bisey yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başladımı indirimler ? Benim sepet hala aynı fiyatta
-
Vallaha ya 17de başlıyor diye her yere reklam verdi bari bir şeyleri indirime sok
-
tv reklamı çıktı mı gören oldu mu
-
https://www.hepsiburada.com/uni-baby-aile-islak-mendil-24-lu-2160-yaprak-p-HBCV00000TUCI1?magaza=indirgetir
-
Honor band 6 vardı sepette 20 TL zamlandı, sepetteki diğer ürünlerde fiyatlar aynı :S
-
Benim sepet aynı duruyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X