< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (43. sayfa)
-
-
m21 bekliyorum. 2190 a inmişti geçende. yine aynı fiyata gören olursa alıntılarsa memnun olurum :)
-
cuma günü akşam 5 de çıkar gibi derken; indirimler 5 te başlıyor demek istemiyor. Mutluluk anlamında betimleme yapıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam o amazon reklamı hb da indirimler saat 17 de başlıyor diye reklam yaptı
-
Samsung Galaxy M21 64 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı (hepsiburada.com) Samsung Galaxy M21 64 GB 2.398,90 TL
-
2190 lara kadar satıldı yine düşer hafta içi sanırım
-
bir daha izleyin isterseniz
Hepsitırt indirimler. Bişeyler bulan varmı bari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Leş indirimler
Logitech M170 USB Alıcılı Kablosuz Mouse - 69.90 TL
-
Hocam bende onu diyorum işte bu amazon reklamı hb saat 17:00'de başlıyor dedi attığınız videoda bile amazon gülümseten cuma yazıyor
-
2400
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
17.00da reklam olması saçmaydı zaten 21.00da başlar herhalde ben indirim göremedim.
Hani ben indirim falan göremedim 5600 X bekliyordum indirime indirim falan yapmamışlar
Traşş indirim yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim gittigimde de sadece cocuk basligi vardi 94 tl'ye . Musteri hizmetleri bankosunda kolide gordum crossaction'lari. 4 tane istedim, biraz surat yapti da mecbur verdi. Kasada okuttum cifti 59 tlye geldi.
Adamlar sanalmarkete bile koymuyor crossaction'i. Bu sene tam fiyasko agiz bakim gunleri. Parodontaxlar 41 tl. Getir'de zaten 2li kutu 29 lira ve kupon da kullaninca baya uyguna geliyor.
1 tane var kullanıyorum ama bunu yerine m185 tavsiye ederim.
-
Dünya gözüyle bu firmanın battığını görebilecek miyim acaba?
takip etmek lazım yine 2190 a satarlar diye düşünüyorum.
-
olumsuz yorumları da çok. zaten 4 4lük telefon için çok sağlam balya para atmak lazım artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X