< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HıdırOvic -- 21 Kasım 2021; 17:24:40 > |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (44. sayfa)
-
-
-
kaç senelik çöp telefonu hala satıyor bu samsung
-
Fissler düdüklü bakıyorum malum fiyatı dolardan hızlı artıyor ,Hepsiburadada kupon yada ek indirim varmi bulamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatı çok uygun değil mi? Buradan kullanan arkadaşlar var mıdır acaba?
-
m31s geçenki indirimdeki fiyatına düşmüş. Alınır mı bu telefon 3 seneyi rahat çıkarır mı kanser etmeden? https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-m31s-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000XJSW7?magaza=Hepsiburada
-
Fiyat güzelde VA panel.
Wmf denk gelirse ona da bakın fissler de var ama wmf ten daha memnunuz diyebilirim. Bariz fark olmasa da bir tık daha iyi.
samsungun alt modelleri için bir garanti sunamayız hocam ürün yorumlarına falan bakın
-
11.11 de 619 liraya kadar düşmüştü.
-
144hz Ips güzel monitör düşerse gören olursa etiketlerse sevinirim beyler. Bütçe 1.500₺
Fiyat uygun fakat ne kadar kullanışlı bilmiyorum. Kullanan birisi vardır muhakkak
-
Wmf 1600 fissler 2200 bandında 6 litreligi, 600 liralık fark yoksa wmf ye yonelecegim
Yavaş ya, alacaktım millet sömürmüş bile sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu nasıl indirim yaaa
Almaya karar verene kadar tükendi başka satıcıda 2100tl fiyat gösteriyor şu an :D Neyse sağlık olsun
-
Tesekkurler siparisi verdim şimdi araştırıyorum :) yorumlarda biri 8 saat kullanımda 3 lira elektrik harcıyor dedi bu gerçek olabilir mi cok degil mi ? Genelde tv niyetine mutfakta duracak bu elektrik tüketimi düşündürüyor
çok ciddi bir indirim falan yok gibi sanki..
-
Kodu kabul etmedi, yüzde yazınca da tepki vermedi. Dener misiniz sizde çalışıyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X