600 tllik bir ürün alacağım hepsiburadadan. Herhangi bir indirim kodu var mı? |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (46. sayfa)
-
-
hocam cevap için teşşekürler. Hp bitti galiba 2,500tl gösteriyor kaça düşmüştü :(
-
Amazon Prime'ın canını yiyeyim valla. Tuvalet kağıdını kargo ödemeden tek başına alamıyoruz 🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam. Bazı kullanıcılar her iki ürüne de kaliteli olmadığıyla ilgili yorum yapmış. Markette satılanlarla ciddi kalite farkının olduğunu belirtmişler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.hepsiburada.comMSI MPG X570 GAMING PLUS AM4 DDR4 4400 mhz (Oc) 2x M.2 USB Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/msi-mpg-x570-gaming-plus-am4-ddr4-4400-mhz-oc-2x-m-2-usb-3-2-hdmi-rgb-atx-anakart-p-HBV00000LKRIV?magaza=Hepsiburada
msi x570 gaming plus 1079tl
-
Yanlış yazmışım :)
-
İsmail Akça kim?
-
1400 hocam
-
Sakın almayın,geçen 159 a aldım,sonradan yorumlara baktım kulplar 1-2 yıkamada bembeyaz oluyor,11 günde elime ulaştı,açmadan iade ediyorum.
-
Zam geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslinda evdeki 2.laptobun ekrani değişmesi gerekiyordu ekran yerine monitor aliyim ona baglayim dedim. Neredeyse 75 fiyatina 144 denk gelince de alayım dedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben fusion kullanıyorum. Geçen migros 18 li daha önce 12 li almıştım. Gillette böyle fark koymaz. Çok önceden sahte ürün de almıştım o zaman fark vardı. Saptan çıkan orjinal bıçaklar ile fark yok. Ama eski 5 sene öncesine göre kalite düşük.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi bir Bluetooth telefon için ve PC için gaming kulaklık fırsatı var mı düşük bütçeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 21 Kasım 2021; 19:20:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MSI Optix MAG275R 27" 144Hz 1ms - 2057 TL
https://www.hepsiburada.com/msi-optix-mag275r-27-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-premium-full-hd-oyuncu-monitor-p-HBCV0000067VCP?magaza=Hepsiburada
-
Link referanslı görünüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X