Şimdi Ara

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: marxx Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.858
Cevap
2.175
Favori
3.692.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günaydın, uyarı niteliginde not!! hp den kablolu yada kablosuz kulaklık alacakların dikkatine, 5-6 adet meizu kulaklık aldım, 2 adeti sag hoparloru patlamıs sekılde vozuk ses verdı kutusuna koydum hemen ıade talebı actım, demesınler mı kısısel urun servıse gıdın vs vs maıl attılar daha urunu ıade ıcın kargoya bıle vermemıstım, hemen aradım, sonuc kulagıma takıp denedıgım ıcın pandemı varmıs ıade olmuyor dedı mh dekı personel, bende amazon vs vs ıade alıyor aynı urunu ben nasıl ıade edecegım, servıse gıdın bozuk oldugunu servıs raporu yazdırın oyle bıze yollayın vs demeye calıstı durumu ırdeleyınce bekletıp sordu bırılerıne sonra memnunıyet olsun dıye bırkereye mahsus ıade alacaklarmıs, sonuc kulaklık vs alırken bozuk cıkarsa bıraz sıkıntı cıkıyor amazon gıbı sıtelerde fazla fıyat farkı yoksa tercıh sebebı olabılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 16 Kasım 2021; 9:35:46 >
  • Tüketici Hakem heyetine tüm dosya eklerini (25 26 Adet) ekleyerek talep oluşturdum. Cimere'de aynı şekilde yazma düşüncem var.

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt

Hocam ama orada da gönderim 3-4 hafta diyorlar.

• hepsiburada'da cep telefonunda 100/1000 indirim çekim mevcut, ilgilenenler pm atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amorti çıkmış 😅 3 ün 1 i

• C4H1T kullanıcısına yanıt
    Nerden bakıyoruz sonuçlara?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Erturrk kullanıcısına yanıt
    https://www.benikazan.com/hepsiburada-cekilis-sonucu/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4H1T kullanıcısına yanıt
    fakirin yüzü gülür mü 🥴😂

• 6 ay bu indirimleri bekleyenler olduğunu görüyorum. Sen 6 ay beklerken dolar %30 artar, üstüne %20 indirim verirler yine daha pahalıya gelir. Özellikle telefon fiyatlarının patlayacağını düşünüyorum. 7bin tl'ye bulunan iphone 11 9000'den başlıyor artık.

• önümüzdeki 1-2 gün içinde telefonlara tekrar indirim gelir mi? Yoksa beklemeden almalı mıyım?

• geçen indirimde espresso kahve makinesi almıştım hepsiburada satıcısından, bugün kargo getirdi açtım ürün kırık çıktı. sanki daha önce biri almış iade etmiş gibi geldi bana.
    ne zaman amazon ile hepsiburada satıcısı arasında hepsiburadayı seçsem sonunda bi hüsran oluyor.

• Dün Samsung M31S 3049 a düşmüştü. 100 de indirim varmış hesabımda. 2949 a aldık. Sabah stok yok diye iptal etmişler. Ancak hala stokta. Şu an 3100 TL ancak 2. defa sipariş de verdirtmiyor. Kayıt açtılar hala dönen yok. Tam bı rezillik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spigen Essential 18W Hızlı Şarj Cihazı USB Qualcomm 3.0 - 79,90TL

• Efsane 11'e özel HEPSI50 kodu hâlâ aktif mi? Hata alıyorum eklemeye çalışınca.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim de yakın zamanda yaşadığım ciddi sorun şu oldu. 3-5 kalem ürün sipariş etmiştim. işlemci hariç tüm ürünler gelmişti, işlemci de teslim edilecek olarak görünüyordu. günler geçti hareket yok. sonra bir baktım ürün teslim edildi yazıyor. Mesaj atıp sorunu dile getirdiğimde önce enteresan bir şekilde talebiniz olumsuz sonuçlanmıştır cevabı geldi. Daha sonra ortalığı birbirine katıp MT e uzun görüşmeler ve bekleyişler yaptıktan sonra (yaklaşık 1 hafta) gelmeyen ürünün ücreti hesabıma geri yattı.

Bilhassa çoklu siparişlerinizi dikkatli takip etmenizi tavsiye ederim.

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• Çekiliş sonuçları açıklandımı acaba

• Tugayy kullanıcısına yanıt
    Evet ama , dünkü posta gazetesi'nde yayınlanmış.
    Ben hepsi burada WhatsApp hattından müşteri hizmetlerine çekiliş kodlarını verip kontrol ettirdim. Bana kabaran yok muş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cezaa60 kullanıcısına yanıt

İnternet sitesindende yayınlanacaktı liste baktım ama göremedim

• https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-inatla-stokta-olmayan-urunu-satiyor--151159835

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.