Şimdi Ara

Hepsiburada ve trendyoldan telefon almak güvenilir midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben s24 fe almayı düşünüyorum da sizce trendyol'dan mı almalıyım yoksa hepsiburada'dan mı almalıyım. Birde hepsiburada ve trendyoldan yenilenmiş veya normak telefon almak güvenli midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sitkimiracx S kullanıcısına yanıt
    Satıcı güveni iyiyse ve yorumlar da iyiyse alınabilir. Ben almıştım sorun olmadı. Tavsiyem iyice bir araştırman.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geçen gün 65w şarj aleti üstüne buds 3 le beraber 26k ya satıldı 10 stokmu vardı neydi anlamadım ama neyse şu sıralar n11de tık hızı kuponla veya direkt samsung shop sitesinden daha uyguna alabilirsin.

• Bu zamana kadar gidip mağazadan almadım almam da sürekli bir uzatılmış garanti yapalım abi şu paraya yok kasko yapalım abi suya sok bir şey olmaz diye yalanlar söylüyorlar insanları kandırıyorlar fiyatları internetten ucuz değil aksine pahalı olmasına rağmen satıcı arkadaşlar sadece prim almak için insanlara yalan söylüyorlar. kaç kere bilgim olduğu şeyi yalan şekilde o yok bu daha iyi dediklerine şahit oldum. internette açarım yorumlarına bakarım düzgünce kim ne yazmış şeffaf şekilde kullanıcı yorumlarına üstüne fiyatları uygun olduğu için birde banka kampanyalarını takip ederim çoğu zaman güzel kampanyalar oluyor cihaz fiyatını daha da ucuza getirmemi sağlıyorlar. o sebep ile kesinlikle demiyorum ama bu kafayla devam ettikleri sürece gidip fiziksel mağazadan ürün almam.

• Eğer resmi satıcı Hepsiburada veya Trendyol değil ise almanı tavsiye etmem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.