Şimdi Ara

hepsiburada visa kampanyası 25 tl hediye çeki sahtekarlığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar hepsiburada sitesinden visa kredi kartını hızlı alışveriş profiline eklediğimizde 25 tl hediye çeki kazanıyorduk. kullanım şartları visanın sitesinde ;
    15 Ocak 2016 tarihlerinden itibaren kullanılmayan çekler kullanıma kapatılacak ve tekrar aktif hale getirilmeyecek, yenisi ile değiştirilmeyecektir. 25 TL değerindeki hediye çekiniz bölünemez veya birleştirilemez. Hediye çekleri; chipgold, ziynet altın, gram altın ve diğer altın ürünleri bebek bezleri, iphone 6, iphone 6 Plus, hediye kartı, TL kartı, kağıt-etiket ürünleri, TL yükleme hariç ürünlerde geçerlidir.

http://www.visa.com.tr/altin-dunya/hepsiburada-trendyol/

yukarıdaki şekilde yer alıyor fakat hepsiburadanın sahtekarlığı da tam da burada başlıyor kendi sitelerinde bazı ürün katagorilerini ekleme yapmışlar. örneğin deterjan-temizlik ürünü katagorisinde hediye çekini kullanamıyorsunuz bir başka örnek ürünlerin hepsiburada sitesinin tedarik etmesi gerektiğini iddia ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ask31 -- 1 Aralık 2015; 16:39:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki kelime

YAZIKLAR OLSUN

• visa ya bildirelim, bende bildiriyorum, durumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çekler hesapta gözüküyormu sizde, bende yok şuan, sorduğumda 1 ocakta tanımlanacak diyor.
  • Bende hepsiburada ya mail attım şuan. Fairy alacaktım alamıyorum

• Hepsiburada taksit sayısınida azaltmıs. Çoğu karta 4-5 taksit var fazlası yok.

• Sabah banyo aksesuarı bir takım 130 liraya beğendim alacaktım çekle. Ancak kargosu 12 lira çıkıyordu. 150 lira üzerine kargo ücretsiz kampanyası vardı altındaki açıklamada. Hatun okey verene kadar ücretsiz kargo kampanyasını kaldırmışlar, kargoyuda 13 küsura dayamışlar. Hiç bir anlamı kalmıyor çeki bu şekilde kullanınca..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada 1750 TL Hediye Çeki
    49 dk. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba.
    Ben de aynı durumdan mağdurum.

• bir önceki 25 tl çeklerde de aynı kurallar mevcuttu. ben 3 ay önceki bir 25tl çek ile bu şuan izin vermeyen tüm ürünlerden bolca aldım. şuan zaten sitede çek kullansak bile n11 ve diğer sitelerde daha ucuza gelen binlerce ürün var. 5 10 liradan daha ucuza gelen bir ürün yok. hb pahalı bu böyle olmasının sebebi yorumlarda gördüyseniz çok sayıda. başka yerde daha ucuza bulsam da hb güvencesi ile satın aldım yorumları. bende bu güvenceyi çok iyi kullanıyorum. beğenme ihtimalim zor olan ürünü alıp. geri gönderiyorum.
  • hepsiburada.com'un müşteri hizmetleri anlayışı da son ay baya bir değiştiğin ve çok anlayışsız ve memnuniyet derece sıfır olduğunu bir başka başlıkta belirtmiştim

fiyatları şişirip şişirip üstüste çek kampanyalarıyla ve sepete ürün attıkça kargo ücretinin çok fahiş fiyatlara geldiğni anlatmama lüzum yok

bir de visanın kampanyasını kendi amaç ve gayelerine suistimal etmesi müşteriyi salak yerine koyması aşırı derecede şımarıklaştığını götermekte!
  • bu çekler hesaba mı tanımlı, yoksa kod olarak başka hesaptan kullanılıyor mu?
  • bende hesaba tanımlandı. başka bir hesapta kullanılamaz herhalde

• artık hiçbir çek satıcısı hepsiburada değilse geçerli olmuyor. saçma sapan işler. böyle firmalar tez vakitte batar umarım... darısı n11'in başına !
  • GG vodafone kodu yalan oldu hden alalım dedik tansiyon aletini çekimizle satıcı hepsiburada olmayınca n11 den aldık
  • artık kullanmayın abicim böyle siteleri. ben binlerce lira harcadım kaç yıldır kullanıyordum yemin ederim allahın 1.50 boyundaki çinlileri seninle daha ilgili ya. 1 aya geliyor önceden planlayıp alın amazondan alın oradan buradan alın imkanınız yoksa da mecburen alın artık. 1 ay ürünü tedarik edemediklerini bilirim.

eskiden king marka saç kurutma makinesini tedarik edemeyip philips göndermişlerdi. şimdi siparişi iptal ederler öyle sıradanlaştılar.
  • hadi geçmiş olsun arkadaşlar çekler güncellendi

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 10:25:14 >
  • Ben de geçen ay kampanyadan yararlandm, okudum da deterjan da yasak bebek bezi de yasak..

Deterjan ve bebek bezi alarak 100 TL lık alışveriş yaptm çek geldi, yani ocak 1 de gelecegi yaziyor. ocak 1-15 arası cocuk kitabı ve bir oyuncak alacağım 25 indirim olacaktır, bence yine de iyi, yani hiç yoktan iyidir.

• Hepsiburada zaten çekleri 1 hafta ile sınırlar. Ve o hafta ücretsiz kargolu ürünler kalkar, fiyatlara biraz bindirim yapılır. Ve sen hala çeki kullanarak uygun alacağını düşünürsün...
  • Ben bu gün bu çeki deterjanda kullandım. :S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.