Şimdi Ara

Hepsiburada Visa Kartlara 25 TL hediye çeki (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
21
Favori
13.990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kemal1414 kullanıcısına yanıt
    Ne aldınız, merak ettim.
  • ATEŞ kullanıcısına yanıt
    motor yağı aldım ,yakında yağ değişimi gerekiyordu bu nedenle isabet oldu :)

http://www.hepsiburada.com/liste/castrol-edge-5w30-4-litre-85c057-motor-yagi/productDetails.aspx?productId=otm85c057&categoryId=26005#Gorseller

100 tl.ye tamamlamak için birde kargo ücretsiz pil aldım

kargo ücretleri de yok
  • ziraat bankası'nın visa banka kartıyla alışveriş yapmıştım, alışveriş sonrasında hızlı profil için kayıt filan istemedi zaten kampanya şartlarında da, "Banka kartları ve ön ödemeli için alışverişte kullanım koşulu yeterlidir." yazıyor ama çek yüklenmemiş böyle saçmalık olur mu? hepsiburada yine kaypaklık yaptı, şartlara uymadılar!

aşağıdaki kampanya linkinde, belirttiğim gibi bankamatik kartı için kullanım şartı yeterli yazmışlar; ama yüklenmedi ne yapmak lazım bu durumda?

http://www.visa.com.tr/altin-dunya/kampanyalar/hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proficientwight -- 14 Ocak 2015; 8:31:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de encard kullandım. Tanımlamamışlar şimdi gel de sövme. Yiyorsa yamuk çizsinler katılım şartları önümde

*Türkiye’de ihraç edilmiş tüm tüm Visa logolu kartlar (kredi kartları, ticari kartlar, banka kartları ve ön ödemeli) bu Kampanyada geçerlidir.
    *Visa kredi kartları ve ticari kredi kartları için alışveriş işlemi tamamlandıktan sonra Hızlı Alışveriş profiline kredi kartını kaydetme koşulu bulunmaktadır. Banka kartları ve ön ödemeli için alışverişte kullanım koşulu yeterlidir.
  • ŞAŞILACAK ŞEY bende

HBye kendi iptal ettiği 3,54 tl alıışverişimden sonra sinirlenmiş, visa ile kaydettiğim visa HIZLI PROFİLİ aynı gün silmiştim

fakat çok tuhaftır HB visanın 25 çekini hesabıma 2 gün önceden yüklemiş
    hemen gerekli gereksiz 100 tl bişiyler alıp 25 çeki ham yaptım nolmaz nolmaz HB bu hain kallleşşş hb pis sütoğlan!!!
  • Bende encard ile ödemiştim.Banada çek yüklenmemiş.Çağrı merkezini arayıp talep oluşturdum bakalım ne olacak?
  • Müşteri hizmetlerine bildirmiştim. Şimdi mail attılar;

Değerli Müşterimiz
    Konu ile ilgili talebiniz işleme alınmış olup gün içinde hediye çekiniz üyelik hesabınıza tanımlanacaktır. Yaşanan gecikmeden dolayı özür dileriz.
    Saygılarımızla.

• Bu konu niye hortladı yahu. Sevindim bende kaptık 25'i diye.
  • Encard visayla ödeme yapanlara geçen sefer yüklenmişti bu sefer uğraştıracaklar anlaşılan..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Encard ile yaptığım alışveriş için, gün içerisinde yüklenecektir gecikme için özür dileriz diye cevap yazmışlar.
    Bekliyoruz bakalım yüklenmesini.
    Bonus yılbaşı kampanyasından gelen 20 lira bonusum var, bugün kullanmam gerek.25 lira çek ile birleştirip sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • hala yüklenmedi.
    hepsiburadaya
  • bankamatikle alışveriş yapanlar bastırsın arkadaşlar mesaj atalım devamlı yüklenecek dediler yüklenmedi hala
  • gelen giden var mı arkadaslar
  • hiçbir şey yok, müşteri temsilcisi de 7/24 çalışmıyor sanırım mesai bitti mesajlara cevapta vermiyorlar.
  • işmatik visa ile ödeme yapmıştım,
    hediyeler yüklenmemiş.

• 2 hesabından işlem yaptım
    ikisinde çek gelmedi

• işbank visa ile kullanmadım gelmedi ilaki ticketmi açtırcaz şimdi???
  • benim encarda da gelmemiş. Eve geçince saldıracağım müşteri hizmetlerine.

• Farklı iki hesaptan aynı kart ile alışveriş yapıldığında sadece ilk alışveriş yapılan hesaba gelir dedi hb, şartlarda bir kullanıcı 1 adet çek kazanabilir diyor. Kullanıcı dediği hb hesabı diye düşünüyorum. Ne yapacağız

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.