Şimdi Ara

Hepsiburada Visa Kartlara 25 TL hediye çeki (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
21
Favori
13.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: truckerdriver

hort turlatayım dedim bi

Tabi. Unutmamak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuyu çok aradım bir daha kaybetmemek için mesaj yazayım bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

bu konuyu çok aradım bir daha kaybetmemek için mesaj yazayım bari

İlahi Mesajım bulunsun tiki niye var

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    ya o zaman sürekli mesaj geliyor alıntı yapıldı vs. diye ,onunla mı uğraşacağım

arada bir bakarım olur biter :)
  • quote:

ya o zaman sürekli mesaj geliyor alıntı yapıldı vs. diye ,onunla mı uğraşacağım

arada bir bakarım olur biter :)

Ee onunda ayarı var

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    ya boşver ayarı mayarı işte ne güzel takılıyoruz
  • quote:

ya boşver ayarı mayarı işte ne güzel takılıyoruz

• az once birseyler alayim dedim ampul izo bant falan kargo 30 tl diyor masallah.

• Hesabına Asıl kartını tanımlayan varsa kaldırsın. Biri şöyle bir şey yazmış :

hepsiburada.com hesabının hacklenmesi
    https://eksisozluk.com/entry/48132674
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Sanal kart tanımladığım için sipariş tamamlanmamış yazmış ama paylaştığı resimlerde teslimata hazır gözüküyor. Önce karttan parayı çeker sonra sipariş hazırlanır benim bildiğim. ilginç
  • bu kampanya için kartımı tanımlamıştım, biraz önce garanti bankası aradı kartımın fiziksel olarak amerikadaki apple storede kullanılmak istenildiği söylendi, alakam yok dedim yeni kart yollayacağız dediler. Bu olayla ilgisi var mı bilmiyorum 10 senedir internetten alışveriş yaparım hiç başıma gelmedi başına gelen başka biri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

bu kampanya için kartımı tanımlamıştım, biraz önce garanti bankası aradı kartımın fiziksel olarak amerikadaki apple storede kullanılmak istenildiği söylendi, alakam yok dedim yeni kart yollayacağız dediler. Bu olayla ilgisi var mı bilmiyorum 10 senedir internetten alışveriş yaparım hiç başıma gelmedi başına gelen başka biri var mı?

Normal alışveriş yapınca da ele geçirme ihtimalleri var mı. Profil oluşturmadan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu kampanya için kartımı tanımlamıştım, biraz önce garanti bankası aradı kartımın fiziksel olarak amerikadaki apple storede kullanılmak istenildiği söylendi, alakam yok dedim yeni kart yollayacağız dediler. Bu olayla ilgisi var mı bilmiyorum 10 senedir internetten alışveriş yaparım hiç başıma gelmedi başına gelen başka biri var mı?

zaten bunlar neden kredi kartı bilgilerini kayıt ettirmek için para veriyorlar o bile şüpheliydi

sanal kart dışında bu tip yerlere kart bilgilerinin kayıt için verilmesi her zaman tehlikeli ,ayrıca türkcell de kayıt istedi bunların amacı nedir ?
  • quote:

Ylk duydum

• rudolfo3639 kullanıcısına yanıt
    benzer durum (axess) benim başıma geldi 3-4 ay önce, banka aradı yabancı bir siteden 1000 tl civarı alışveriş yapılmak istendiğini söyledi sanal kart olduğundan işlem gerçekleşmedi,sadce 14 tl lik bir zararım oldu.çamur atmak gibi olmasın ama paypaldan şüphelenmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 10 Ocak 2015; 11:49:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Hesabına Asıl kartını tanımlayan varsa kaldırsın. Biri şöyle bir şey yazmış :

hepsiburada.com hesabının hacklenmesi
    https://eksisozluk.com/entry/48132674

Durum kötü peki ne yapcaz şifreleri mi degistirecez ?
  • çekler yarin yükleniyordu dimi
    arkadaşlar.

• Hızlı alışveriş profilimizi silersek yine de çek yüklenir mi hesabımıza bilgisi olan var mı?
  • çekler yüklenmiş zaten geçerlilği yarın başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoft

çekler yüklenmiş zaten geçerlilği yarın başlıyor

Kuponlar yüklenmiş mi hesaplara hocam? Benim hesabımda görünmüyor şuan. Yarın görünür diye bekliyordum ama.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.