Şimdi Ara

Hepsiburada Visa Kartlara 25 TL hediye çeki (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
21
Favori
13.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kusura bakmayın arkadaşlar elimde hem garanti bankasının paracardı mevcut(sağ altta mastercard yazıyor) hem de halkbank maaş kartım (sağ altta visa electron) yazıyor.

ben bunların hangisiyle alışveriş yapmam lazım çek için?
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada Visa Kartlara 25 TL hediye çeki

okuduğunuzu anlıyorsanız eğer bunu sormamanız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

kusura bakmayın arkadaşlar elimde hem garanti bankasının paracardı mevcut(sağ altta mastercard yazıyor) hem de halkbank maaş kartım (sağ altta visa electron) yazıyor.

ben bunların hangisiyle alışveriş yapmam lazım çek için?

İkisi de olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • radiko1 R kullanıcısına yanıt
    banada gelmedi kaydet, mecburen siparişimi iptal ettim
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Trendyol visa kampanyasında "Visa Electron" yazan maaş kartım geçerli olmuştu.
    Bu kampanyada da geçerli olacağını düşünüyorum zira "tüm Visa logolu kartlar geçerlidir" diye bir ibare var!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sipariş sonunda kartı kaydettim 25 lik çek ile illgili bir mesaj vs gelmedi, kuponlar bölümüne eklenmiyor hemen değilmi.
  • Çekler 14 ocakta tanımlanacak. 21 ocak son kullanım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mlb81 kullanıcısına yanıt
    saol hocam keşke tüm forum üyeleri sizin gibi anlayışlı olup cevap verebilse...

halkbank visa ile denedim ama ödemeyi 3d ye yönlendiriyor sistem cep nonuz bankada kayıtlı/güncel değil diye uyarı verip parayı tahsil etmiyor.Bankayı aradım kartın internet üzerinden alışverişe açık olduğunu ve telefon numaramın güncel/kayıtlı olduğunu söylediler.Banka bizimle ilgili problem yok diyor.

Ama alışverişi yapamadık..
  • kartı nasıl kaydeceğiz.visa kart ile alışveriş yaptım telefonuma şifre geldi aşağıda visa kampanyası olan yere yazdım profiliniz başarıyla oluşturuldu diyor. heralde kaydoldu :D
  • Mobildeyim en ucuz kargo dahil hangi ürün var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

kartı nasıl kaydeceğiz.visa kart ile alışveriş yaptım telefonuma şifre geldi aşağıda visa kampanyası olan yere yazdım profiliniz başarıyla oluşturuldu diyor. heralde kaydoldu :D

Kredi kartiymis oldu

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    şimdi baktım kart numarasını filan kaydetmiş :D
  • Beyler çek hesaba tanımlanınca buraya yazın da bildirim gelsin.
    Yoksa harcamayı unutuyoruz :)
  • Encard'la aldık bakalım ton balığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 29 Aralık 2014; 18:51:14 >
  • Bir tane kartı farklı hesaplarda kullansak ve kayıt etsek her hesaba tanımlanır mı çek?

• Halkbank paraf kart geçerli değilmiş,sahiplerine duyurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Halkbank paraf kart geçerli değilmiş,sahiplerine duyurulur.

Nereden öğrendiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Halkbank paraf kart geçerli değilmiş,sahiplerine duyurulur.

Nereden öğrendiniz.

Odeme yaptim geçen hafta sms onay ekrani gelmedi.Mh'ne mail attim ekran görüntüsü ile verdikleri cevap su şekilde oldu.

Değerli Müşterimiz, Callcenter@hepsiburada.com adresine iletmiş olduğunuz mail tarafımıza ulaşmıştır.siparişte de Halkbank kredi kartı kullanıldığı için hızlı ödeme profili kaydedilememektedir. Saygılarımızla.

Ben tekrar itiraz ettim kampanya şartlarında böyle bir ibare olmadigina dair bana gönderdikleri cevap şu oldu.

Değerli Müşterimiz,

Callcenter@hepsiburada.com adresine iletmiş olduğunuz mail tarafımıza ulaşmıştır.Yapılan kontroller sonucunda Vısa Hediye Çeki Kampanyası kapsamında hızlı ödeme profili yalnızca sınırlı bankalar ile yapılabilmektedir. Alışveriş yapmış olduğunuz kartınız sınırlı banka kartları gereği kapsam dışı kalmakta olup, karşınıza hızlı ödeme ekranı çıkmamaktadır.

Aşağıdaki poslar için hızlı ödeme profili tanımlanabilmektedir.

POSAKBANK, POSGARANTI, POSFINANS, POSISBANK, POSHSBC, POSYKB, POSCITIBANK

Saygılarımızla.

• Sağolun,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasmus61 -- 29 Aralık 2014; 20:10:47 >
  • hort turlatayım dedim bi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.