Şimdi Ara

Hepsiburada Visa Kartlara 25 TL hediye çeki (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
21
Favori
13.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün Axess ile denedim oldu. Bugün bir problem var heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirlivarut

hepsiburada işin cılkını çıkardı
    paraf visa kredi kartı kullanıyorum hızlı alışveriş profili cıkmıyor. musteri hizmetlerini aradım bankadan sorun kaynaklanıyordur dediler
    başka bir bankanın visa banka kartını kullanıyorum bu kart kullanılamaz diyor
    başka bir bankanın debit banka kartını kullanıyorum onuda kredi kartı olarak gosteriyor yine hızlı alışveriş profili ekle cıkmıyor. musteri hizmetlerini arıyorum cıkması lazım diyorlar beraber yapalım işlemi diyorum yapıyoruz gene cıkmıyor sucu gene bankaya atıyorlar.
    halk bank problemli diyorlar ziraati kullanıyom problemli axess kullanıyom problemli acaba bunlar hangi bankayla çalışıyorlar.
    çok pis küfür edesim var orda çalışanın suçu ne

malesef tecrübe ettim bunlar vakıfbank visaya çalışıyor

evet aynı şekilde parafla denedim denedim sonra alışverişleri iptal ettim neden hızlı alışveriş profili görünmedi diye

SADECE VAKIFBANK VİSA KREDİ KARTINA hızlı alışveriş profili ÇIKTIĞINA ŞAHİT OLDUM

• arkadaşlar kredi kartları için, hızlı alışveriş profili kaydetme zorunluluğu var, banka kartları için öyle bir zorunluluk yok. kampanya şartlarını iyi okuyun, banka kartını alışverişte kullanmak yeterli.

kampanya şartlarından alıntı;

quote:

Visa kredi kartları ve ticari kredi kartları için alışveriş işlemi tamamlandıktan sonra Hızlı Alışveriş profiline kredi kartını kaydetme koşulu bulunmaktadır.
    Banka kartları ve ön ödemeli için alışverişte kullanım koşulu yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proficientwight -- 18 Aralık 2014; 23:24:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapıkredi ve encardımla denedim banka kartı ikiside: ikisinde de defalarca denememe rağmen işleminiz banka tarafından onaylanmadı diyor. Bende kapattım. Napmak lazım?
  • 75 liralık çekim var onu kullanarak alışveriş yapsam gelmeyecek mi yani??

sadece banka kamanyaları puanları ile denmiş ama
  • ViSA banka kartına kampanya diyince,

VİSA ELektron dahil mi oluyor?
    Bendeki vakıfbank visa, hemen altında elektron yazıyor.
  • Mobilden alışveriş yapınca hızlı ödeme profili kaydedilebiliyor mu?
  • hb den visa banka kartıyla alışveriş yaparken karı kredi kartımı banka kartımı görüyor kontrol edin zira onceki alışverişte visa maaş kartıma kredi kartıydı diye çek vermediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirlivarut

hb den visa banka kartıyla alışveriş yaparken karı kredi kartımı banka kartımı görüyor kontrol edin zira onceki alışverişte visa maaş kartıma kredi kartıydı diye çek vermediler

Maaş kartı olduğu için olabilir.
  • yaw hiç ihtiyaç yokken elimor saç kremiynen dardamel balık aldım...
    batacaz...
  • 17 sinde verdiğm Dardanel Kaptan Memo Ton Balığı 160 Gr(3 Al 2 Öde) sipariş hala hazırlanıyor diyor ne İş arkadaşlar..
  • truckerdriver kullanıcısına yanıt
    benimki nihayet bugün geldi :)

2 gün diyor ama benimde 3 ncü gün gönderildi ,ayrıca hepsiburada dan değil Çanakkale den geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

17 sinde verdiğm Dardanel Kaptan Memo Ton Balığı 160 Gr(3 Al 2 Öde) sipariş hala hazırlanıyor diyor ne İş arkadaşlar..

kediler yemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

quote:

Orijinalden alıntı: truckerdriver

17 sinde verdiğm Dardanel Kaptan Memo Ton Balığı 160 Gr(3 Al 2 Öde) sipariş hala hazırlanıyor diyor ne İş arkadaşlar..

kediler yemiştir.

uyuz oldum zaten
    bu kedilerin trafolardan sonra bunu yapması normal bence giden para olsun
  • her banka kartıyla olmuyor herhalde arkasında 3 haneli secure kodu olan bankamatik kartları da varmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

her banka kartıyla olmuyor herhalde arkasında 3 haneli secure kodu olan bankamatik kartları da varmıs

bende bankalarla münakaşa sonucu öğrendiğim öncelikle banka kartınızın bu tarz işlemler e açık olması gerekiyormuş sonrasındada dedikleri alışveriş yapacağiniz yerin anlaşması olması gerekiyormuş maaş kartım var kabul etmedi aynı bankanın k.kartını kabul etti visa olarak..
    ayrıca 17 sipariş verdim visa kartla hala sipariş hazırlanma aşamasında verdiğimde konserve haa..
    daha henüz kargo elime ulaşmadığından mı tanımlamadılar çekimi

• Hediye çeki 14 Ocak günü mü tanımlanacak? Oyun aldım ancak herhangi bir hediye çeki göremedim. Ondan dolayı soruyorum.
  • Çeyrek altın alsak cek verirmi 10 tl bonus gelir 10 tlde ceki satsak sonra tabi 10 tl ye alan olur mu oda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hediye Çeki 14 Ocak 2015'te tanımlanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

her banka kartıyla olmuyor herhalde arkasında 3 haneli secure kodu olan bankamatik kartları da varmıs

yıllardır var bu ,en basit örneği enpara 2 yaşında , çıktığı andan itibaren vardı bu özelliği
    aynı şekilde ziraatbank kart 4 yıldan beri var
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.