Şimdi Ara

Hepsiburada Visa Kartlara 25 TL hediye çeki (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
21
Favori
13.990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahbap

quote:

Orijinalden alıntı: leronamso

sadece istanbul içinmiş işime yaramadı. istanbulda yaşayıp kupon kazanmak isteyenler için güzel fırsat

şimdi ben anlamadım.. bu kampanya sadece istanbul için mi geçerli?

Evet benim anladığım kadarıyla öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

sadece istanbul içinmiş işime yaramadı. istanbulda yaşayıp kupon kazanmak isteyenler için güzel fırsat

kampanya sartlarında öyle birşey mi varda böyle birşey soruyorsunuz:) hiç alakası yok.. diger arkadaslar sadece istanbul ici teslimat ve kargo bilgileri icin yorum yapmıslar
  • Sadece İstanbul için mi? Onu da nerden çıkardınız yapmayın yahu.

Kampanyayı bu kadar zorlaştırmayın. 0-1TLlik falan bir ürün alın 100tl ve üzeri kullanılmak üzere 25tlilik çeki kapın.
  • 0.78 TL lik urun vardı sepete attım cumadan kargo bedava alirim diye adamlar ürünü 1.30 TL yaomis hemen vay uyaniklar

• Sac kremi linklerini gönderen arkadasa tesekkurler cok iyi oldu bu hem ucuza aldım isime yarayacak seyleri hemde 100/25 ceki kazanmıs oldum.
    İşbankası visa kredi kartımla yaptım ödemeyi. alısveriş esnasında profil kaydet gibi bir ibare görmedim biraz tereddütle yaptım ama en sonunda kayıt için telefona sms vs geliyor onaylıyorsunuz hem cep telefonuna profil olusturdu diye mesaj geliyor hemde e maile. orada da kabak gibi kaydedn 25 tl cek kazanın vs yazıyor..

Hepsiburada Visa Kartlara 25 TL hediye çeki

• quote:

Orijinalden alıntı: b_berkay

quote:

quote:

kampanya sartlarında öyle birşey mi varda böyle birşey soruyorsunuz:) hiç alakası yok.. diger arkadaslar sadece istanbul ici teslimat ve kargo bilgileri icin yorum yapmıslar

arkadaşın dediğinden alıntılayarak sordum hocam, öyle bir şey iddia ettiğimden değil :)

• 3-5 hesaptan alsam aynı kartı kullansam hepsıne cek verırler mı kı acaba
  • Alışverişin hemen ardından çek yükleniyor mu? Bebek bezi Sipariş verecektim, hemen oluyorsa önden bi ton balığı alıp verelim bari

• Enpara kartını denedim hızlı profil kodu gelmedi.. Olmuyormu yoksa

• Zaten hızlı profile kayıtlı bi VISA kartım var. Ben simdi bi alisveris yapsam hediye ceki kazanabilirmiyim acaba.

Birde bu hızlı profili silmek gibi durum var mı silsem tekrar kayıt etsem??

• Ne yazılmış diye girip baktım da şunu farkettim. İnsanımız oumayıp soruyor. Ben de bu okumayıp soranların yazdıklarını bile okuyorum..
  • bir önceki kampanyadaki çeki kullanmayı unutmuşum tekrar bir çorap ile katılım sağladım unutmam tekrar inşallah
  • Almaya değermiki ya kararsız kaldım. Durduk yere birde 100 lira harcayacağız çek boşa gitmesin diye. Satsak satılmaz kredi kartı ve hesap bilgilerimiz vs. olacak hesapta.

• Bir kaç kartı birleştirebiliyormuyuz
  • benim kart wings mastercard katılamıyormuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: slazenger

quote:

Orijinalden alıntı: caglayan95

saglam linkler... :

http://www.hepsiburada.com/liste/elidor-sac-bakim-kremi-guclu-ve-parlak-200-ml/productDetails.aspx?productId=sgeldr20036118&categoryId=26012283

http://www.hepsiburada.com/liste/elidor-7-24-sac-bakim-kremi-onarici-300ml/productDetails.aspx?productId=sguni20082678&categoryId=26012283

İkinci ücretsiz olmuyor düzeltmişler her halde

Olabilir hocam banada sans eseri denk geldi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Enpara icin kaydetmeye gerek yok anlasilan deneyelim bakalim

• kargo hariç diyor ama 100 tl üzeri kargo bedava iken . 25 tl hediye çeki kullanınca kargo ücretimi çıkıcak
  • Sardalya aldım fiyat güzel zaten bedava çekle birlikte çok iyi oldu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.