Şimdi Ara

Hepsiburada Visa Kartlara 25 TL hediye çeki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
21
Favori
13.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sadece istanbul içinmiş işime yaramadı. istanbulda yaşayıp kupon kazanmak isteyenler için güzel fırsat
  • kampanyaya farklı 2 üyelikle farklı 2 kartla katılabiliyor muyuz şartlarda göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrAdkA10

Alt limit yok, kredi kartlarını alışveriş sonrası eklemek gerekiyorken; banka kartlarıyla alışveriş yapmak yeterli anladığım kadarıyla. Güzel kampanya..

http://www.visa.com.tr/altin-dunya/kampanyalar/hepsiburada

•25 TL tutarındaki hediye çeki 14 Ocak – 21 Ocak 2015 (dahil) tarihleri arasında Hepsiburada.com sitesinden tek seferde yapılacak kargo bedeli hariç olmak üzere 100TL ve üzeri aşağıda belirtilen ürünler hariç her türlü alışverişlerde geçerlidir

• bennuarda B kullanıcısına yanıt
    Çeki kazanmak için herhangi bir limit olmadığını kastetmek istedim, oraya vurgu yapmak istediyseniz.
    Örneğin 5'li çubuk kraker'de alsanız 25/100 çek kazanılabiliyor.
  • Worldpuanla alisveris yapsak olur mu ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her kargo ücretsiz düşük tutarlı birşey almam gerektiğinde rexona deodarant alıyorum 4 tane var şuan başka birşey bulayım:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende çıkmıyor hızlı ödeme kaydı nasıl yapıyoruz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_berkay

Bu mesaji oglen gorsem yarim altin alirdim maximum e ticaret kampanyasindan 25 tl.de puan gelirdi, simdi limitim yok kart para yatirmaya girmeye erindim. Erinmeyeyim dedim yarim saat onc baktiim yarim altin 320 tl olmustu (yeni tarifhli) atm ye yurumeme dgmez herhalde..

e ticaret kampanyası nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: b_berkay

Bu mesaji oglen gorsem yarim altin alirdim maximum e ticaret kampanyasindan 25 tl.de puan gelirdi, simdi limitim yok kart para yatirmaya girmeye erindim. Erinmeyeyim dedim yarim saat onc baktiim yarim altin 320 tl olmustu (yeni tarifhli) atm ye yurumeme dgmez herhalde..

e ticaret kampanyası nedir?

Bugun son gun fakat bu.mantigi anlamiyorum bana yazana kadar google a yazip baksaniz yada foeumdan cok daha rahat bulursunuz

• ton balığı çıktı yola..
  • Dün alışveriş yaptıydım
  • evde dardanel ton var zaten stok yapmıştım zeytinyağlı sardalya alayım bari farklı bir tat olsun ilgilenen arkadaşlar varsa ;

http://www.hepsiburada.com/liste/dardanel-zeytinyagli-sardalya-100-gr-3-al-2-ode/productDetails.aspx?productId=zydarom20101034&categoryId=60002199
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHATYAKUP

bende çıkmıyor hızlı ödeme kaydı nasıl yapıyoruz arkadaşlar.

sipariş verdikten sonra soruyor kaydedilsin mi diye
  • cumartesi her üründe bedava kargo kampanyaları oluyordu o hala devam ediyor mu?
  • altlimitli 25 lik çek verecek elli dereden su istiyorlar.
  • Aktif bir profiliniz bulunmamaktadır.

Yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik

http://www.hepsiburada.com/liste/dardanel-kaptan-memo-ton-baligi-80-gr3-al-2-ode/productDetails.aspx?productId=zydarom101a1048&categoryId=60002199

ton balığı 4.99 TL kargo ücretsiz alınabilir.

bende size katıldım haydi hayırlısı

• hızlı alışveriş profili demek kredi kartı bilgilerini zaten ellerinde bulundurduklarını ve isterseniz bilgilerinizi girmeden alışveriş yapabileceğinizi ifade ediyor ben bu yüzden ömüşteri hizmetlerini arayıp çok fena kalaylamıştım ama burası türkiye işte ne yaparsan yap hesabı
  • Bekleyin, bdava kargo fırsatları çıkıyor genelde, daha 15 gün var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.