Şimdi Ara

Hepsiburada wesrtern digital yerine seagate göndermiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 yıl önce hepsiburada dan western digital blue 2 tb hard disk aldım, geçen ay yani garanti süresinin bitmesine 6 ay kala disk bozuldu servise gönderdim tamir olmadığı için değişeceği söylendi yeni ürün geldi, faturada western digital yazıyor ama kutunun içinden seagate barakuda çıktı, üretim tarihi yeni ve sıfır ürün.. müşteri hizmetleri aynısı olmadığı için muadil gönderiyoruz dedi ama ben sitede satışta olduğunu benim aynı modeli yani western digital blue istediğimi belirttim ve kayıt oluşturduk. bilmiyorum ne olacak, garantinin bitmesine 6 ay var , iyi mi yaptım kötü mü bilemedim....westyern digital blue mi seagate barracuda mı iyi ikisi de 2 tb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 26 Temmuz 2024; 17:33:1 >

• seagate barracuda 2tb bende var baya eski yani ne zaman aldığımı bile unuttum. 4gb ssd nand var yalnız benimkinde SSHD diye geçiyor işte cachesi ssd olunca biraz daha hızlı oluyormuş ama WD Blue'dan iyidir bence. WD Black desen ondan da kullandım bozuldu yenisini verdiler vatan yine ama ilki ile alakası yok çok hızlıydı. kuzene sattığım sisteme takmıştım yine yıllar yıllar önce adam hala kullanıyor ama sistem açılırken uçak kalkar gibi ses çıkarıyor. muhtemelen konusunu açmıştım. bence hiç kurcalama barracuda daha iyidir hani onun blue black diye bir ayırımı yoktu en son iyisi kötüsü diye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.