< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion20 -- 1 Ağustos 2019; 1:37:41 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion20 -- 1 Ağustos 2019; 1:37:41 > |
Kaybedene diye okudum
![]() |
Kredi kartı bilgileri çalınma konusunda hb vukuatlı. Kaç kere burada da konusu açılmıştı. Uzun zamandır görmüyorum düzelmiş olabilir ama bir araştırın derim.
|
Beni de şüpheye düşürdünüz kaybeden mi yazdım diye
![]() |
Ağustos'ta yapılan alışverişlerde kaydedilen kart için gelen indirim 15-30 Eylül arası kullanılacak. Şu an için bu kampanya kapsamında kart kaydedip indirim falan kazanamazsın yani. Okuduğumuzu doğru anlarsak sıkıntı olmayacak.
![]() |
Aynen öyle. Size de vermeyecekler görün bak. Mail gelmedi bana da.
Bu kartı daha önce hiç kaydetmedim, ilk defa kaydetmiştim. Ama daha önce başka kartımı kaydettim diye vermedi çakallar. Bilseydim yeni hesap açardım valla. Gerçi şimdi de açıcam. Sanal kart oluşturup öyle yeniden alıcam. Bakalım bu sefer ne bahane bulacaklar.. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion20 -- 23 Mayıs 2019; 15:48:57 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frk_Plt -- 23 Mayıs 2019; 17:44:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|