Şimdi Ara

Hepsiburadaya Visa kartını kayıt edene 300-50 TL indirim (Kampanya uzatıldı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
30
Favori
89.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir bilgi vereyim. Bende düşmüyor diye şikayet ediyordum ve şöyle bir olay var.
    Sonraki alışveriş için kredi kartının visa olması gerekiyor.

Ben kayıtlı kartımı silmiştim. Sonra mastercard ile ödemek istediğimde indirim düşmedi.
    Visa kartı ile bilgileri girince indirim düşüyor.

Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR_2234

Arkadaşlar şöyle bir bilgi vereyim. Bende düşmüyor diye şikayet ediyordum ve şöyle bir olay var.
    Sonraki alışveriş için kredi kartının visa olması gerekiyor.

Ben kayıtlı kartımı silmiştim. Sonra mastercard ile ödemek istediğimde indirim düşmedi.
    Visa kartı ile bilgileri girince indirim düşüyor.

Bilginize.
    Benim kayıtlı olan visa ama yine düşmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

Aynen öyle. Size de vermeyecekler görün bak. Mail gelmedi bana da.
    Bu kartı daha önce hiç kaydetmedim, ilk defa kaydetmiştim. Ama daha önce başka kartımı kaydettim diye vermedi çakallar. Bilseydim yeni hesap açardım valla.
    Gerçi şimdi de açıcam. Sanal kart oluşturup öyle yeniden alıcam. Bakalım bu sefer ne bahane bulacaklar..

Alıntıları Göster
    hocam ne oldu geldi mi ?
  • forumdan çek alıp kullandıgımız hesaplara geliyor mu 50 tl indirim alan var mı ?
  • Bende de düşmüyor, geçen hafta düşüyordu ama şehir dışına çıkacağım için sipariş vermemiştim. 3 gündür sepete ekliyorum, ödeme de kartı seçiyorum fiyat aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna kampanya diyip aldananlara selam olsun

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=138785859

Dün sepetime 69,95 TL'den eklediğim ürün siteye benim üyeliğimle (bugünden itibaren indirime hak kazanan hesap ile) giriş yapınca fiyatı 93,27 TL olarak görünüyor ama aynı ürün başka bir hesapla (indirim kazanmayan hesapla) giriş yapınca 69,95 TL olarak görünmeye devam ediyor.

Yani;
    Eğer indirime hak kazanmayan hesapla bu üründen 4 tane alsam 69,95 X 4 = 279,80 TL yapıyor.

Gerekli adımlara uyarak indirime hak kazandığım (!) hesapla aynı üründen 279,80 TL'ye yalnızca 3 adet alabiliyorum.
    Bu nasıl kazanmak?

Ekran görüntüleri aşağıdadır.

Şimdi soruyorum sizlere bunun adı nedir? Buna ne denir?
    Ticari etik ve ticari ahlak kavramları bu işin neresinde yer alıyor?
    Eğer bu uygulamanın adı "müşteriyi aldatma kampanyası" değil ise adı nedir?

Ayıp be, benzer aldatmacalarla karşılaşmıştım fakat bu kadarına da pes artık.

Hepsiburadaya Visa kartını kayıt edene 300-50 TL indirim (Kampanya uzatıldı)

• Şimdi düzeldi arkadaşlar ama sepete atınca 69a düşüyor ürün sayfasında yine 93 yazıyor. Sabah baktığımda sepetimdeki 3 farklı ürün için sepet toplamı 405tl yazıyordu sepet toplamında şuanda 307,90 yazıyor. Ve 50 TL indirim uygulanıyor.

Artık sistemle mi alakalıydı ya da bir sinsilik mi peşindelerdi Allah bilir.
    Buraya yazmadan önce sabah şikayetvar.com a yazmıştım.

Sonuç olarak hala yanıltıcılığını koruyor, Hepsiburada kendi satıcı olduğu ürünlerde kampanyadan indirim kazananlara fiyatı yüksek gösteriyor, sepete ekleyince fiyat düşse de bu fiyatı gören birisi bunu anlayamaz tabiki direk başka satıcılara yönelir. İstedikleri de bu olabilir. Çünkü içerdeki fiyat 69ken dışarıya 93 yazmak "gitsin başkasından alsın" taktiğidir. Stoklarını ve kargo bedellerini kampanyalara eritmek istemiyorlar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mys66 -- 22 Haziran 2019; 10:24:15 >

• Bana da kupon yatalı (bildirim geleli) 4 gün oldu ama halen düşmüyor. Ne biçim kampanya yapıyorlar ise desteğe yazıyorum 15 gün olsun diyor hala. Diyorum bildirim geldiğine göre 15 gün geçmiştir kopyala yapıştır cevaptan başka dedikleri bir nane yok..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hay sizin yapacağnız kampanyaya ben

• Hepsiburada alışveriş yaptım . Hızlı profil oluştur dedim bana SMS gönderdi . Bu şekilde mi visa kayıt edilmiş oluyor. Şimdi bu hesaba 50 TL indirim gelecek mi onu nasıl öğrenebilirim.

...... isimli profiliniz basariyla olusturulmustur. B002

Şu şekilde sms geldi

• Bana 15 gün beklemeniz lazım dediler.
  • bana indirim tanımlandı ancak başka kredi kartı ile ödeme yapamıyorum. Adresi değiştir dediğimde kart ekranı geliyor ama bu defada indirim yansımıyor, biri yardımcı olabilir mi?

• haysiyetsizler bana da tanımlamadı, kart ilk kez kaydettim daha önce oluştrmuşsunuz dedi.

kartı ilk kez kaydetmek ne demek bilmiyorlar herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolia28

bana indirim tanımlandı ancak başka kredi kartı ile ödeme yapamıyorum. Adresi değiştir dediğimde kart ekranı geliyor ama bu defada indirim yansımıyor, biri yardımcı olabilir mi?
    Önceki mesajlarda aşağıdaki şekilde yazmış birisi ama bende bunu merak ediyorum.

Arkadaşlar 29 Mayıs alışverişimde sanal kartı kaydederek işlem yapmıştım. Kupon bugün aktif olmuş. Sepette indirim sağlıyor. Ve aynı kartla yapma zorunluluğu yok. en azından ben başka kartla ödeme yapabildim. Onu da şu şekilde yaptım, adres belirtme kısmında adresi değiştire tıkladım zaten yeni adresimi tanımlayınca direk kart seçenekleri geldi karşıma. Bonus kartla yaptım işlemi 500 üzeri 25 tl bonusta aldım babalar günü kampanyasından. Güzel alışverişti. :)

@poet2626

Evet o şekilde kaydedilmiş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serciey -- 26 Haziran 2019; 23:3:2 >

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    benimde düşmedi 15 gün bekledim aradım whatsaptan ss atın dediler attım 5 tl kupon verelim dediler gittim detaylı mail attım kod verdiler 300 tl üstü geçerli 50 tl
  • 2015 de hesabıma visa kart kaydetmişim, kupon vermediler. bir kere de şaşırtsalar dişimi kırcam
  • 1 temmuzda muhtemelen puan kampanyasıda olcak.bekleyip konbo yapmak lazım.
  • vodafone avantaj cepte - hayat su kampanyasına benzemiş.
    kampanyadan faydalanıp bedava damacana su istiyorsun ama bayi getirmiyor.
    şu kampanyayı 50/300 şeklinde tek seferde sepetten düşsen ne olur yani?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.