Şimdi Ara

Hepsiburadaya Visa kartını kayıt edene 300-50 TL indirim (Kampanya uzatıldı) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
30
Favori
89.592
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    en basit php projelerinde bile inputun md5ini alıp databaseye öyle atıyoruz. plain text halinde bulunmadığı sürece çok büyük sorun olmaz (facebook !!!)
  • sepete altın hariç değişik ürünler atıyorum.bazılarında düşüyor,bazılarında düşmüyor.
    algoritmasını çözemedim işin.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 27 Haziran 2019; 11:36:1 >
  • Beyler şimdi

Hesaba daha önce mesela 2013 yılında başka bir visa kartı kaydedilmiş diyelim. Sonra bu kartı 2015 yılında silmişsin şimdi bu kampanya için başka bir visa kartı kaydedersek yararlanamıyoz mu?

Yani hesaba mı ilk kez visa kart kaydedilmesi lazım yoksa, o visa kartının mı ilk kez kaydedilmesi lazım? Hesap bazında mı kart bazında mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmuyor, ama türkçe özürlü kampanya yazarı "kart ilk defa kaydedildiğinde" demiş, burdan anlaşılam şart alışveriş yaptıgınız kartın ilk defa kayıt edilmesidir, ama gerizekalılara bunu anlatamazsın....

pişkin pişkin nir de papagan gibi je erik mesaj atıp çağrıyı kapamaya çalışıyorlar, ağız burun kıracaksın gidip.

• quote:

Orijinalden alıntı: eskobaredits

benimde düşmedi 15 gün bekledim aradım whatsaptan ss atın dediler attım 5 tl kupon verelim dediler gittim detaylı mail attım kod verdiler 300 tl üstü geçerli 50 tl
    MH WhatsApp hattı mi var? Numarası nedir

• poet2626 P kullanıcısına yanıt
    Var +90 850 252 4000

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İndirimin bir süresi varmıydı arkadaşlar şu anda 50 tl indirim düşmüyor

• Ekran görüntüsü ile mh yazdım, onlar da 1 günlüğüne yüklemişler. Ben görene kadar da buhar olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: No_FeaR2266

Beyler şimdi

Hesaba daha önce mesela 2013 yılında başka bir visa kartı kaydedilmiş diyelim. Sonra bu kartı 2015 yılında silmişsin şimdi bu kampanya için başka bir visa kartı kaydedersek yararlanamıyoz mu?

Yani hesaba mı ilk kez visa kart kaydedilmesi lazım yoksa, o visa kartının mı ilk kez kaydedilmesi lazım? Hesap bazında mı kart bazında mı?
    Ben şöyle bir deney yaptım. Sanal kartım kayıtlıydı, onu iptal edip yeni bir sanal kart (VISA) oluşturdum. Sonra o yeni VISA ile bir alışveriş yapıp kartı kaydettim. 15 gün bekledim. İndirim falan yok. Ben de aldığım ürünü iade ederek intikamımı aldım yani kampanya sanki kart bazında değil, hesap bazında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nörofizyolog -- 28 Haziran 2019; 11:18:24 >

• VISA Banka kartı deneyen oldu mu ? HB mesaj attım ama cevap yok 2 gündür
  • puan kampanyası geliyor mu?
  • A Lifetime A kullanıcısına yanıt
    Visa ininal denedim olmadı, kayıt ekranı gelmiyor

• sepet 300 e tamamlayıp tamamlamak için alınan ürünü iptal etsem nasıl olur çek hepten mi iptal olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 haziranda alışveriş yaptım sanal visa kartı kaydettim.
    ne çek kazandınız diye sms ne mail gelmedi.
    300 lira üzeri birşey attım sepete alışverişi tamamla dedim düşmüyor.
    mh mesaj attım kazanmışmıyım ben diye salak gibi bir cevap yazmışlar.

mesajda böyle bir ibare var
    Daha önce kayıtlı Visa kredi kartınız olması durumunda kampanyaya dahil edilmeyecektir.
    diye bir ibare var.

kampanya sayfasındaki ibare bu.
    Kampanya, 24 Mayıs- 31 Temmuz 2019 tarihleri arasında Visa kredi kartın ilk kez kaydedilmesi halinde geçerlidir.

şimdi herhangi bir visa kart daha önce kaydedildiyse çek mek yok demek mi bu yoksa bu kartı daha önce kaydettiysen çek mek yok demek mi.

burda bir yazı oyunu var bu sebeplede çek mek vermeyecekler.
    buraları okuyanlar varsa ona göre hareket etsin.

Kaydedilen kartın ve 15 gün sonra yapılacak alışverişteki ödeme kartının Visa kredi kartı olması gereklidir. 

[color=#FF0000]Daha önce kayıtlı Visa kredi kartınız olması durumunda kampanyaya dahil edilmeyecektir.
    [/color]
    Visa kredi kartının ilk kez kaydedilmesi gereklidir.

Sepete 300 TL ve üzeri ürün eklendiğinde alışverişi tamamla adımı geçilince ödeme bilgileri girildikten sonra indirim yansımaktadır.

50 TL indirim, 300 TL ve üzeri altın hariç diğer tüm alışverişlerde 15 gün süreyle geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 4 Temmuz 2019; 14:20:44 >

• CallOfTheWild kullanıcısına yanıt
    visa kartla alışveriş yaptım 300/50 geldi kullandım daha sonra başka hesaptan visa sanal kartla alışveriş yaptım 5 gün oldu ne mail geldi ne de indirim yüklendi.
  • Dostla bu visa kart nasıl kaydediliyor? Uygulamadan sipariş oluşturdum daha sonra hızlı alışveriş diye bir şey çıktı sms şifresiyle onayladım. Oldu mu sizce? (Olduguna dair herhangi bir bildirim gelmedi)

• memis0051 kullanıcısına yanıt
    O şekilde oluyor hocam, 15 gün sonra 300’lük sepette visa ile ödeme seçeneğinde ödeme ekranında 50 lira düşüyor

• Arkadaşlar bende sanırım bug'a girdi sistem. 50TL hakkımı kullanmama rağmen sürekli 50 tl indirim yapmaya çalışıyor bazı ürünlerde (her üründe değil). Durumu bilgilendirdim. Ama bu kampanyayı organize eden arkadaşın başı biraz ağrıyacak gibi.
  • 50 tl yi ilk kartı kaydedip alışveriş yaptığında vermiyor değil mi 15 gün sonra veriyor herhalde
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.